free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

Αστέρας Νικαίας: «Κύριοι αποτύχατε, παραιτηθείτε!»

Συνεχίζεται το σήριαλ των play out στην Α’ Κατηγορία. Νέα ανακοίνωση του Αστέρα Νικαίας και βάζει «φωτιά»!

νακοίνωση του Αστέρα Νικαίας:

«Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας….. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Είναι καλύτερα να στέκεσαι όρθιος με σπασμένο και μπανταρισμένο κεφάλι, από το να σέρνεσαι για να γλυτώσεις το κεφάλι σου ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ

Εμείς στον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, υπηρετούμε και παράγουμε πολιτισμό….

Τα λόγια του Τσακνή και του Γκάντι, είναι ο δικός μας δρόμος, για να κρατηθούμε ζωντανοί, στα όνειρα μας, φτιαγμένα με υγεία ,ισονομία, δημοκρατία και ”ευ αγωνίζεσθε”.

Τα χθεσινά γεγονότα, ήταν το τελευταίο κομμάτι, στο ποδοσφαιρικό ντόμινο που παίχτηκε, όλη την χρονιά στις πλάτες των ποδοσφαιριστών μας. Τι να θυμηθούμε????…..το (1)ένα – (13)δεκατριά πέναλτι σε βάρος μας……οι (7) κόκκινες(όσες δεν είχαμε πάρει,όλες μαζί,εδω και πέντε χρόνια)……τα (19)δεκαεννιά φετινά παιχνίδια,αδικήθηκαν(υπάρχουν αποδείξεις-dvd,για όλα) και φτάσαμε στα παιχνιδια κατάταξης(PLAY-OUT),που γίναν,πρόχειροι και κακοί ορισμοί,χωρις να υπάρχουν αναπληρωματικοί,με ανεπαρκείς και ανίκανους διαιτητές,και όλα να τα βλέπουν εναντίον της ομάδας μας!!! Για την ιστορία και την ενημέρωση,τα (3)τρία,απο τα (4)τέσσερα,γκολ που δεχτήκαμε ήταν ”δωρακια”,από τους βοηθούς!!!

 

 

Για την ιστορία και την ενημέρωση,οι διαιτητες….εντος,εκτος και επι …αλλού βοσκούσαν!!!!!!!! Ετσι τόσο όμορφα,φτασαμε στο χτες…. ….η φαρσοκωμωδία,της τελευταίας παράστασης έχει απρόβλεπτη κατάληξη!!!……ξεκίνησε με την παράδοση,των αποδυτηρίων,στις 17.38,προφανως δεν είχε ειδοποιηθει,ο τοπικός δήμος,για τον ορισμό του αγωνα στο γήπεδο αυτό,και για το λόγο του αλήθες,τα κλειδια μας τα έδωσε ο κύριος Αμαραντιδης,όχι υπάλληλος του δήμου!!!!….η φαρσοκωμωδία συνεχίστηκε,με την καταστρατήγηση,της μη ταυτόχρονης και μη ευθυγραμμισμένης έναρξης των παιχνιδιών μπαράζ.

Εχουμε σκηνές,απείρου καλλους….ο προεδρος μας,ενημερώνει,τον διαιτητή,και του ”λέει ,μην ξεκινησεις,ο άλλος αγώνας έχει πρόβλημα” και πριν σφυρίξει την έναρξη του αγωνα δίνει το κινητο του στον παρατηρητή και αγνοεί τον προεδρό μας….σε ερώτηση μας,”γιατι το κάνεις αυτό??”…μας απαντα ”οτι έχω εντολη να γίνει το παιχνίδι”…!!!!!!!

Αναρωτιόμαστε,που ήταν οι ανθρωποι της ΕΠΣΠ,για να φροντίζαν,την ταυτοχρονη έναρξη του αγώνα??? 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Αστέρας Νίκαιας-Λέοντες Καμινίων 1-0

Abola Team 3

Ενισχύεται ο ΑΣ Κωφών

Ρένος Γιαμπουράς

Λέοντες Καμινίων-Νέοι Ευγένειας 1-4

Abola Team 3