free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Ανανεωμένο 100% το ρόστερ τη νέα σεζόν!

Τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Κοσμάς Λεπατατζής...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με παλαιότερη ανακοίνωση, είχε προαναγγείλει ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να κάνουν πράξη την υπόσχεση τους, αφού με δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν, το οποίο περιλαμβάνει δηλώσεις του Κοσμά Λεπατατζή, αποκαλύπτουν πως «το έμψυχο δυναμικό της ομάδος τη νέα σεζόν θα είναι ανανεωμένο 100%»! Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κ. Λεπατζτής αναφέρει πως αλλαγές θα υπάρχουν και στο ΔΣ με την είσοδο νεαρών, ικανών, ανθρώπων, ενώ τονίζει ότι με πρωτοβουλία του Δήμου θα ξεκινήσουν σύντομα τα έργα της ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

”Κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις του ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου εν όψει του προγραμματισμού της νέας περιόδου. Επαναλαμβάνεται ότι η νέα σεζόν θα είναι ορόσημο για την περαιτέρω πορεία της ομάδος. Οι φίλαθλοι και φίλοι της ομάδος τη νέα σεζόν θα δούν ένα νέο μοντέλο ομάδος που θα στηρίζεται σε νέους ανθρώπους, νέα φιλοσοφία, δουλειά και πειθαρχία. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδος κ. Κοσμάς Λεπατατζής δήλωσε σχετικά: Στη νέα περίοδο θα αλλάξουν όλα. Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο των συνομιλιών για να επανδρωθεί το ΔΣ του συλλόγου με νέα ικανά στελέχη.

Με πρωτοβουλία του Δήμου θα ξεκινήσουν σύντομα τα έργα της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Άνθρωποι της ομάδος του τμήματος σκάουτινγκ παρακολουθούν ανελιπώς αγώνες για να εντοπίσουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Η επιλογή της νέας ομάδος για την εφετινή χρονιά θα γίνει με πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια. Προς τούτο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δήλωσε: Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη της ομάδος παραχωρούνται. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδος τη νέα σεζόν θα είναι ανανεωμένο 100%. Αντιπροσωπεία της ομάδος παρευρέθη στην κηδεία της αγαπημένης μητέρας του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένη”.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (22/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

Επιβεβαίωση του Abola.gr για την μετακίνηση του Παύλου Μπίτιλη στον Χαραυγιακό

Abola Team 3