free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Εκτόξευση» με όπλο την Ακαδημία τα Γλυκά Νερά!

Μεγάλες κινήσεις από τη διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών, καθώς την εποπτεία των τμημάτων Υποδομής ανέλαβαν οι Γιώργος Καπουράνης – Αλέξανδρος Τζόρβας – Ανανέωσε τη συνεργασία του ο κόουτς της ανδρικής ομάδας Βασίλης Καραούλης

 

Με το βλέμμα στο μέλλον… Τις σπουδαιότερες «μεταγραφές» της ιστορίας του πραγματοποίησε ο ΑΟ Γλυκών Νερών. Η διοίκηση, υπό την προεδρία τουΓιώργου Δρούγκα, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με δύο σπουδαίους άσους του παρελθόντος, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο λόγος για τους Γιώργο Καπουράνη – Αλέξανδρο Τζόρβα, οι οποίοι όπως ανακοινώθηκε επίσημα ανέλαβαν την πλήρη εποπτεία των τμημάτων Υποδομής. Καπουράνης και Τζόρβας για την ακρίβεια θα είναι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν στους νεαρούς αθλητές τις τεράστιες γνώσεις τους για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτή η κίνηση για τα Γλυκά Νερά, η πρόσληψη δηλαδή των Καπουράνη – Τζόρβα, απλά να τονίσουμε πως ο πρώτος,πέρα από την σπουδαία καριέρα που έκανε σαν ποδοσφαιριστής, υπήρξε και έξι χρόνια Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επομένως, οι γνώσεις του πάνω στον τομέα αυτόν ξεφεύγει από τα πλαίσια του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πλέον η Ακαδημία των Γλυκών Νερών θα λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά και ανεξάρτητα.

Όσον αφορά τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, αποχώρησε πρόσφατα από την ενεργό δράση, κάνοντας το μάλιστα αθόρυβα δείγμα του χαρακτήρα του… Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν άργησε να βρει τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική ζωή του, αφού θα ασχοληθεί με τις Ακαδημίες των Γλυκών Νερών και θα έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τις γνώσεις του.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε τόσο με τον Γιώργο Καπουράνη όσο και με τον Αλέξανδρο Τζόρβα, οι οποίοι μας παραχώρησαν τις παρακάτω δηλώσεις.

Γιώργος Καπουράνης: Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκαν αυτή την θέση. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που θέλουμε να περάσουμε. Θα υπάρχει επαίδευση από τους προπονητές στα παιδιά και θα δουλέψουμε με πρωτοποριακό τρόπο. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν πως η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Θα πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε. Οι γοννείς πρέπει να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά να επιλέγουν μόνα τους. Ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα στεφθεί με επιτυχία.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια αθλοπαιδεία πρωτοποριακή που θα έχει ποδοσφαιρικό-εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Παράλληλα θέλουμε να αναπτύξουμε έναν κοινωνικό ρόλο και έχουμε στα σχέδια μας να δημιουργήσουμε ένα τμήμα με ειδικές ανάγκες. Στόχοι της Ακαδημίας είναι να φτιάξουμε αθλητές που θα εκπαιδεύονται τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στο χαρακτήρα τους. Θέλουμε τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο. Τέλος μακάρι οι Ακαδημίες το επόμενο διάτημα να αναπτυχθούν και να τροφοδοτήσουμε με αθλητές τόσο την ανδρική ομάδα όσο και ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Ανανέωσε με Καραούλη ο ΑΟ Γλυκών Νερών!

Με τον Βασίλη Καραούλη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσουν τα Γλυκά Νερά και την νέα σεζόν. «Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε φέτος. Ενόψει της νέας σεζόν το σημαντικότερο είναι πως έχουμε κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Θεωρώ, διότι ήδη ξεκίνησα τον σχεδιασμό της ομάδας, που με σωστή οργάνωση και με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ανακοινώσει την έναρξη Δημήτρη Κοσμά. Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ

Abola Team 2

Δέκα πρωτοκλασάτους παίκτες έχει κλείσει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Ρένος Γιαμπουράς