free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός στην Ηλιούπολη

Διεξήχθησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου οι εκλογές στον ΓΣ Ηλιούπολης με τον Βασίλη Ζαφειρούλη να βγαίνει πρώτος σε ψήφους.

 

 

 

Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι επειδή η Ηλιούπολη δεν έχει μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς δραστηριοποιείται και σε άλλα αθλήματα, οι εκλογές γίνονται για όλα τα τμήματα μαζί. Βέβαια στο ΔΣ υπάρχει πάντα ένα μέλος το οποίο και ασχολείται αποκλειστικά με το εκάστοτε τμήμα. Οπότε, αυτό που ενδιαφέρει τους φίλους του ποδοσφαίρου και φυσικά το Νίκο Καρύδη που αναλαμβάνει και επίσημα φέτος την προεδρία της ομάδας, είναι ότι στο διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΗ θα υπάρχει ο εκπρόσωπός του, ο οποίος και δεν είναι άλλος από τον Άρη Στεφανή.

Έτσι από την ερχόμενη Τρίτη (14/6) θα έρθει σε σώμα και το διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος οπότε πλέον μπαίνει μπροστά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο γιος του Νίκου Καρύδη, Σπύρος θα είναι στην Ελλάδα και θα τρέξει όλα τα θέματα μέχρι να έρθει και ο πατέρας του από τη Αμερική στις αρχές Ιουλίου. Οπότε για το θέμα της παραμονής ή όχι του Μάκη Μπαλαγιάννη στην τεχνική ηγεσία, θα γνωρίζουμε περισσότερα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθεί αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Ηλιούπολης, που αποτελείται από τους εξής (κατά σειρά προτίμησης): Ζαφειρούλης Βασίλειος, Χάλαρης Αντώνιος, Ευαγγέλου Δημήτριος, Σχίζας Κωνσταντίνος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος – Δημήτριος, Στανέλλος Μιλτιάδης, Γιακουμέλου-Χαρίτου Θέμις, Τρομπέτας Ανδρέας, Μαυροματίδης Άνθιμος, Πιπερίδης Κωνσταντίνος, Κριτσίμας Παναγιώτης, Στεφανής Αριστείδης, Κύρκος Δημήτριος, Μανέτας Αθανάσιος, Κωνσταντακόπουλος Αλέξανδρος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΠΑΠΑΓΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-3: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Εντυπωσιακό πέρασμα του Άρη Πετρούπολης (0-1)

Abola Team

Εκτός μάχης τέσσερις παίκτες στον Άρη Πετρούπολης

Abola Team 3