free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρελθόν ο Καραγιαννίδης από τον ΑΟ Κορυδαλλός

Τέλος και επίσημα ο έμπειρος τεχνικός.

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κορυδαλλός είναι από το απόγευμα της Τρίτης (14/6) ο Σίμος Καραγιαννίδης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Επειτα από ενάμιση χρόνο δουλειάς, παρότι οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν και παραμένουν άριστες, οι δρόμοι τους χώρισαν για νέες… περιπέτειες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπως όλα τα ωραία ταξίδια έχουν ένα τέλος, έτσι έφτασε και η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι του ΑΟ Κορυδαλλός με τον Σίμο Καραγιαννίδη. Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Καραγιαννίδη για αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ταξίδεψαν μαζί, τον ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την εργατικότητα και το ήθος του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή γιατί έτσι αρμόζει σε φίλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο site του ΑΟ Κορυδαλλός, ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας, Σίμος Καραγιαννίδης:

«Φεύγω από ένα σωματείο πρότυπο στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα στον χώρο του ποδοσφαιρικού Πειραιά με όραμα σ ‘όλα τα επίπεδα που δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην “καρδιά” του σωματείου που είναι οι ακαδημίες.Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αγιουτάντη και την οικογένεια του, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Λεκάκη τους γενικούς αρχηγούς Νίκο Χοχλάκη και Αποστόλη Κορωνίδη τον Μπάμπη Μοσχόπουλο, τον κ. Γιώργο Χατζηδημητρίου, τους άμεσους συνεργάτες μου τον γυμναστή της ομάδας Βασίλη Δερμάτη και τον προπονητή των τερματοφυλάκων Παναγιώτη Κατσικώστα για την άψογη συνεργασία τους αλλά πάνω απ’ όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τις ακαδημίες της ομάδας και τον κ. Νίκο Κουλουμπαρίτση ενώ τέλος ευχαριστώ τα σωματεία που προπονούνται στο ΔΑΚ Κορυδαλλού και τους προπονητές των ομάδων και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Μανδρέκα τον κ. Νίκο Μανικιώτη και τον κ. Νίκο Κούστα για την πολύ καλή συνεργασία.»

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Σώζο απέκτησε ο ΑΣ Δραπετσώνας

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Στέλιος Βογιατζής στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Πειραιά

Abola Team 3

Δυο παίκτες από τον Προφ,. Ηλία ο ΑΣ Δραπετσώνας

Ρένος Γιαμπουράς