free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με Ουσταμπασίδη η Νέα Ιωνία Με Ουσταμπασίδη η Νέα Ιωνία

 

Ο πολύπειρος προπονητής πήρε το χρίσμα για το νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Τον άνθρωπο, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν, εμπιστεύθηκαν στη Νέα Ιωνία προκειμένου να ηγηθεί του νέου ξεκινήματος που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας των Αθηνών. Ο Γιώργος Ουσταμπασίδης πήρε το χρίσμα από την «κυανοκίτρινη» διοίκηση και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, που θα επιχειρήσει να κάνει μία νέα προσπάθεια ανασύνταξης.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο προπονητή, που ασφαλώς έχει μείνει στην ιστορία ως ο αρχηγός της εμβληματικής ομάδας του Ίκαρου, που είχε αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σε αξέχαστο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Εθνική το 1972, στο γήπεδο Νέας Φιλαδέλφειας παρουσία περίπου 40.000 φιλάθλων! Επίσης, αποτελεί τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νέας Ιωνίας. Ο Γιώργος Ουσταμπασίδης είχε κληθεί να βοηθήσει στο φινάλε της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου, συνδράμοντας ώστε να έχει η Νέα Ιωνία αρκετά πιο καλό και πιο βελτιωμένο πρόσωπο. Ήταν κάτι που αναμφίβολα συνεκτιμήθηκε, στην επιλογή που έκαναν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το περσινό ρόστερ, για να ακολουθήσουν οι μεταγραφές.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ..

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Μεγαλύτερες οι απαιτήσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Λαζάρου στον πάγκο ο Φοίνικας Περιστερίου!

Abola Team 3

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ. Σ. της Αθηναϊδας με πρόεδρο και πάλι τον Αλέξανδρο Κινδιλίδη

Abola Team 3