free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός: Κοντά σε Σαπαλίδη

Με συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις η διοίκηση του Ιωνικού αρχίζει και συμπληρώνει τα κομμάτια στο παζλ του έμψυχου δυναμικού προκειμένου η ιστορική ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και με τον τροπο εκείνο που επιτάσσει η ιστορία της στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο διάστημα, οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν ανανεώσεις και προσθήκες ποδοσφαιριστών που αποτελούν “γνώστες” της κατηγορίας δείχνοντας τις προθέσεις τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παρ” όλα αυτά,η διοίκηση Μάκη Αποστόλου ετοιμάζεται να θέσει υψηλά τον πήχη όσον αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι καθώς οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν οτι ο Ιωνικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έναν ικανότατο επιθετικό που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε μονάχα σε επαγγελματικό επίπεδο με τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα και Κισσαμικού.

Συγκεκριμένα, οι “μπλε” βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 26χρονο επιθετικό, Σταμάτη Σαπαλίδη ο οποίος πριν από μερικές ώρες έλυσε τη συνεργασία με τον Κισσαμικό στον οποίο μεταγράφηκε τον Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ασφαλώς σε περίπτωση που μπει θετικός επίλογος στην εν λόγω μεταγραφή, τότε ο Ιωνικός θα έχει αποκτήσει έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που θα αγωνιστούν στον 4ο όμιλο.

Άλλωστε αποτελεί μεγάλο κέρδος να ενσωματώνεις σε μια ομάδα ποδοσφαιριστή που πριν από μερικούς μήνες έπαιζε σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.

Ο Σαπαλίδης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε στον ΑΟΤ Αλίμου όπου σημείωσε 29 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Football League, γεγονος που του εξασφάλισε τη μεταγραφή του στον “Αγιαξ της Ηπείρου”.

Ο Πειραιώτες άσος πέρα από το σύλλογο των νοτίων προαστίων, εχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Χαραυγή, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα και στον Εθνικό Πειραιά, ενώ κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ευκολία που έχει στο σκοράρισμα, η καλή επαφή με τη μπάλα και η άριστη τεχνική κατάρτιση.

Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η τελική συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές και δεν αποκλείεται να επέλθει συμφωνία.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σαπαλίδης είχε συνεργαστεί με τον νυν τεχνικό του Ιωνικού, Ηλία Καλοπήτα, από τη κοινή τους θητεία στον ΑΟΤ Αλίμου.

ΠΗΓΗ.stoplekto.gr

Related posts

Ο 20χρονος Παναγιωτόπουλος η νέα προσθήκη για το Κερατσίνι-Σιγάλας: “Να πετύχουμε τους στόχους μας”

Abola Team 3

Φουλάρει για τους επόμενους μετά τον Πέεφ ο Διαγόρας-Πλήγμα με Γιόνδη!

Abola Team 2

Παραίτηση Κώστα Μπράτσου από τον Ολυμπιακό Βόλου

Abola Team 2