free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Συγκινητικό αντίο από Κουτρούμπα και Κουτή

 

Τελείωσε η συνεργασία των έμπειρων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κουτρούμπα (τερματοφύλακας) και Μιχάλη Κουτή (μέσος) με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας με απολογισμό την άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

 

Αμφότεροι ενίσχυσαν τον ιστορικό σύλλογο από τον Ιανουάριο και πανηγύρισαν μαζί με τους συμπαίκτες τους και τον προπονητή τους Πέτρο Φυλακούρη την δεύτερη θέση της κατάταξης της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ όπου τους οδήγησε στην άνοδό τους στη Β’ Κατηγορία. Μάλιστα και οι δύο στις δηλώσεις τους αποχαιρέτησαν με όμορφο τρόπο τον Ποσειδώνα αποδεικνύοντας πως αυτή η ομάδα τη σεζόν που πέρασε ήταν μία πραγματική οικογένεια και αυτό φαίνεται πως ήταν τελικά και το μεγάλο μυστικό για την ομάδα του Φυλακούρη ώστε να φτάσει στην επιτυχία της ανόδου στη Β’ ΕΠΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κουτρούμπας τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που με επέλεξαν να τους βοηθήσω στην προσπάθεια που έκαναν προκειμένου να οδηγήσουμε την ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες όπου ανήκει το ιστορικό αυτό σωματείο στο οποίο ανδρώθηκα ως ποδοσφαιριστής».

Από την πλευρά του ο Κουτής υπογράμμισε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή και φίλο πάνω απ’ όλα Πέτρο Φυλακούρη για τη συνεργασία μας και για τις στιγμές που ζήσαμε ως ομάδα πανηγυρίζοντας την άνοδο που ήταν το ζητούμενο, αφού αυτή η ομάδα δεν ανήκει στην Γ’ Κατηγορία. Μια ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο κ. Τότη Φυλακούρη που είναι τιμή για μένα να παίζω στην ομάδα του καθώς ακόμα και στα 28 μου χρόνια μαθαίνω από αυτόν πολλά πράγματα και να τονίσω ότι ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα τα θέματα και στις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στην ομάδα του Ποσειδώνα Γλυφάδας».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

“Κάποιοι από εμάς κλείσαμε οικειοθελώς τον κύκλο μας στα Διοικητικά του Ηρακλή Περιστερίου”

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Αντιπρόεδρος του Απόλλων Αθηνών-Δάφνης Χάρης Λάμπρου στις πρώτες του δηλώσεις από την “πρώτη” της ομάδας για τη νέα σεζόν

Τάσος Ζαφειρίου

Με ελάχιστο μπάτζετ οι μάγκες του ΠΑΣ Γαλάτσι του Θανάση Ζαμπούρα των επιτυχιών και των ανόδων παραδίδουν μαθήματα πρωταθλητισμού: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Abola Team 3