free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Σούπερ κίνηση με Μαραγκό, πήρε και Παππά η ΑΠΕΛ!

 

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» η Λαυρεωτική που απέκτησε τόσο τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό όσο και τον έμπειρο τερματοφύλακα

 

Ο Τζόι Σεΐτι ήταν μόνον η αρχή… Ακόμα δύο μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε την Τρίτη (19/7) η ΑΠΕΛ, η οποία ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Γιάννη Μαραγκό όσο και με τον έμπειρο γκολκίπερ Γιώργο Παππά που μετακομίζουν στο Λαύριο και στο Π. Βογιατζής. Πρόκειται για δύο σημαντικές κινήσεις με παρόν και μέλλον που θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο εν όψει της νέας σεζόν…

Ο μεν Μαραγκός να θυμίσουμε πως προ ημερών αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Πρωτέα, με τον οποίο είχε κάνει εξαιρετική σεζόν πέρυσι, με 10 γκολ στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ! Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα είχε δεχτεί προτάσεις από αρκετές ομάδες, ωστόσο οι προσωπικοί χειρισμοί του προέδρου της ΑΠΕΛ Βασίλη Πολύμερου έπεισαν τον ποδοσφαιρισιτή για το πρότζεκτ κι έτσι είπε το ναι.

Αναμφίβολα η απόκτηση του Μαραγκού είναι μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση της Λαυρεωτικής, όμως το ακόμα πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι πως έχει καταφέρει και έχει αποκτήσει δύο από τους καλύτερους μικρούς της κατηγορίας (μαζί με τον Τζόι), πράγμα που δείχνει πως οι ανθρώποι της ΑΠΕΛ προχωρούν με το βλέμμα στο μέλλον.

***Ο Μαραγκός με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πρωτέα για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ευχαρίστησε και όλες τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον.

Πήρε και Παππά η ΑΠΕΛ!

Όσον αφορά, τώρα, την περίπτωση του Γιώργου Παππά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις αφού είναι γνωστός στην Ανατολική Αττική. Πρόκειται για έναν έμπειρο, ικανό τερματοφύλακα που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την φανέλα της Μαρκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Δόξα Κορωπίου και Κεραυνό Κερατέας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα Γλυκά Νερά 2-1 εκτός το Κορωπί

Abola Team 3

Τον κεντρικό αμυντικό Στέλιο Ανδρίκο πήρε ο Παλληνιακός

Abola Team 2

Η Μάχη Μαραθώνα ανακοίνωσε την στήριξη της στην Ανανέωση Επιτέλους