free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απόψε η Γ.Σ. …επενδυτών στην Προοδευτική

Απόψε  είναι η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής στις 20.00 στο « Μελίνα Μερκούρη» στην  αίθουσα « Πλειάδες»   του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού.

 

 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η Γ.Σ. έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό. Γίνεται μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να αναλάβουν τον σύλλογο ή αν θέλουν να μετάσχουν στη διοίκηση βάζοντας χρήματα. Δεν θα συζητηθεί κανένα άλλο θέμα .

 

Όπως μας είπε ο πρόεδρος Βασίλης  Κατσαρός οι ενδιαφερόμενοι , αν υπάρξουν τελικά θα πρέπει να κάνουν γραπτώς τις προτάσεις τους και να μην μείνουν στα λόγια . Τις προτάσεις αυτές θα αξιολογήσει η διοίκηση  και θα αποφασίσει ανάλογα.

 

*Δεν προχώρησε τελικά η υπόθεση του Αλέκου Νταβέλη για τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πλέον  παρελθόν πριν προλάβει να γίνει παρών . Η πρόσληψη δεν προχώρησε λόγω ενός θέματος που προέκυψε.

 

Ήδη οι υπεύθυνοι κινούνται για να αναπληρώσουν το κενό.

Η πρόσληψη του Φώτη Θανέλλα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ικανοποίησε τον κόσμο της ομάδας που έχει καλές εντυπώσεις από την δουλειά του έμπειρου προπονητή κατά την προηγούμενη θητεία του στους « βυσσινί» . Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο τόπος και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

Related posts

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-2019-Μαζί με τις Κρητικές ομάδες Αγ. Ανάργυρου, Χαραυγιακός αλλά και οι άλλες αθηναϊκές ομάδες

Abola Team 2

Διατήρησε το αήτητητο για 11η αγωνιστική η Προοδευτική

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Πέφτει αύριο (9/4) η αυλαία στον αθηναϊκό όμιλο

Abola Team