free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-2019-Μαζί με τις Κρητικές ομάδες Αγ. Ανάργυρου, Χαραυγιακός αλλά και οι άλλες αθηναϊκές ομάδες

Μπορεί η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές τις ομάδες που θα βρίσκονται στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος.

Το athleticradio.gr έψαξε τα σωματεία που ανέβηκαν στη Γ΄ Εθνική και σε συνδυασμό με τα περσινά κριτήρια σας παρουσιάζει τους νέους αντιπάλους που θα έχει ο ΠΟΑ και ο Γιούχτας ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

 

Από το νομό Χανιών η Παλαιόχωρα είναι αυτή που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, ενώ θα έχει και το ΣΥΝΚΑ φέτος στον όμιλο, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣΧ, στο Ρέθυμνο η ομάδα του Μυλοπόταμου μαζί με τον Ερμή Ζωνιανών έπεσαν στις τοπικές κατηγορίες, ωστόσο η Επισκοπή κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

 

Παράλληλα το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο θα έχει δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική, καθώς εκτός από τον ΟΦΙ το εισιτήριο για τις Εθνικές κατηγορίες πήρε η Νεάπολη που στέφθηκε πρωταθλήτρια στη φετινή σεζόν.

 

Στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αναμένεται να βρίσκεται και το Αιγάλεω, το οποίο προσπαθεί να… ξαναγίνει μεγάλο, και να επιστρέψει στις κατηγορίες που του αρμόζει.

 

Κλείνοντας να πούμε ότι πιθανότατα (και εφόσον δεν αλλάξει η μορφή των ομίλων), μαζί με τις Κρητικές ομάδες θα βρίσκονται εκείνες που βρίσκονταν και φέτος μαζί τους: Άγιος Ιερόθεος, Εθνικός Πειραιώς, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, ενώ και οι πρωταθλητές από ΕΠΣΑ, ΕΠΣΠ που είναι οι Αγίοι Ανάργυροι και ο Ατρόμητος Πειραιά αντίστοιχα.

 

Πλέον αναμένουμε και τον διαχωρισμό από την ΕΠΟ, ούτως ώστε να γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά τον χάρτη του όγδοου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2018-2019.

Related posts

Η Προοδευτική 4-0 εκτός έδρας τον Παντζιτζιφιακό

Abola Team 2

Αποκαλυπτήρια για το Κερατσίνι στο φιλικό με το Κορωπί

Abola Team 3

Κάλεσμα στον κόσμο της η Παλαιόχωρα για το ματς με την Κηφισιά

Abola Team 2