free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιβλητικός ο Πανηλειακός, 1-0 μέσα στη Ζάκυνθο!

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Πανηλειακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Ζάκυνθο, και την έδρα της τοπικής ομάδας.

Στα του αγώνα η Ζάκυνθος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «ερυθρόλευκους», και μόλις στο 10΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Ραφαήλ Πέττα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος του Καπετανάκη.

Η φάση αυτή αφύπνισε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν είχαν κάνει, αισθητή μέχρι τότε την παρουσία τους στην εστία του Διαμαντή, με συνέπεια στο 26΄ να φτάσουν κοντά το γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν. Ο Ντάνκουα βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των νησιωτών, ο Διαμαντής αρχικά και ο Τσιριγώτης στην συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν για την εστία τους.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Πελοποννήσιοι σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 29΄με τέρμα του Σωτηρόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πανηλειακός πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Επτανήσιους και σε δύο περιπτώσεις στο 35΄ και στο 39΄έφτασε κοντά στο 0-2. Στην πρώτη το σουτ του Κρεββατά αποκρούστηκε, δις πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των «κυανοκίτρινων», ενώ στην δεύτερη ο Κρεββατάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Με το πέρας της ώρας ο Πανηλειακός ενέτεινε τις προσπάθειες του προκειμένου να φτάσει στο 0-2, κάτι το οποίο κι έγινε στις καθυστερήσεις, του πρώτου μέρους με το σουτ του Κρεββατά. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Κούτση, μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι προκειμένου να το καθαρίσουν, κάτι το οποίο κι έγινε στο 55΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κρεββατά. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ των Ήλειων, οι οποίοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: (Μάρκος Στεφανίδης): Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης (83΄Βυθούλκας), Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Πέττας Νίκ. (72΄Βλαδίκας), Βουτσίσεβιτς, Ντάσης (56΄Κίτος), Μπεσού, Πέττας Ραφ.,Τσουκαλάς (64΄Κυριάζος).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Σέχου (88΄Γκούβερος), Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (82΄Σκοζάι), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (74΄Γουρνέλης), Σωτηρόπουλος (77΄Χατζηστάμου)

Πηγή: sdna

Related posts

Ισόπαλοι στο Κερατσίνι xωρίς τέρματα Εθνικός-Αήττητος: Το αποτέλεσμα ευνοεί την ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου!

Abola Team 2

Φωστήρας: Μαθητική εξέδρα για το ματς με τον Ηλυσιακό

Παντελίδης Mάνος

Λαμπρόπουλος ο έκτος που ανανέωσε στον Ηλυσιακό

Abola Team 2