free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Μαρτέκα η Κηπούπολη!

 

Οι Περιστεριώτες έκαναν την σούπερ έκπληξη με τον 29χρονο επιθετικό!

 

Πραγματική μεταγραφική «βόμβα» έριξε η διοίκηση της Κηπούπολης, ολοκληρώνοντας κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει δέος στο σύνολο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Πριν από λίγη ώρα οι Περιστεριώτες έντυσαν στα κόκκινα τον Βασίλη Μαρτέκα, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γ’ κατηγορία, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων να επανέλθει στη Β’ ΕΠΣΑ.

Είναι μάλλον περιττό να αναφερθεί πως ο 29χρονος επιθετικός θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή στη διάθεση του Δημήτρη Φιλίππου, όπως επίσης ότι η παρουσία του ισοδυναμεί με πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μόνο δεν αγωνίζεται δύο ή και τρεις κατηγορίες ψηλότερα.

Πέρσι ο Βασίλης Μαρτέκας φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Πετραλώνων, με την οποία πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Σημείωσε συνολικά 26 τέρματα (23 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο), ολοκληρώνοντας ακόμη μία δημιουργική σεζόν, όπως άλλωστε ήταν και όλες οι προηγούμενες.

Νωρίτερα, ο χαρισματικός φορ είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε Βοτανικό, Πήγασο Πατησίων, Πατήσια, ΑΕ Μεταμόρφωσης, Ολυμπιακό Λαυρίου και Κορωνίδα.

Όσον αφορά στην Κηπούπολη, η μεταγραφή του Μαρτέκα μάλλον προδίδει τα μεγαλεπήβολα σχέδιαπου υπάρχουν στις τάξεις της.

 ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Κορωνίδα-Φωστήρας Καισαριανής 1-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (21/10) πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team

Δάσος Χαϊδαρίου-Λέοντες 0-2

Abola Team 3