free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ενίσχυση με Βίλα η Λαυρεωτική!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή από τον Ολ. Λαυρίου στην ΑΠΕΛ – «Ο κ.Τσίκλος χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμφώνησε για την μετακίνηση του παίκτη», τόνισε ο πρόεδρος Βασίλης Πολύμερος, που έκανε λόγο για κοινό στόχο ενοποίησης των τριών ομάδων του Λαυρίου!

 

Την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη της ανακοίνωσε η ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Βίλα, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου, αλλά την περσινή σεζόν έπαιζε στην αλβανική Κουκέσι (Α’ Εθνική κατηγορία).

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση στα χέρια του κόουτς Θανάση Πετούρη, καθώς διαθέτει ποιότητα και εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε: Κεραυνό Κερατέας, Κουβαρά, Εθνικό Αστέρα, Ολυμπιακό Λαυρίου (Γ’ Εθνική – Α’ ΕΠΣΑΝΑ), ενώ είχε πέρασμα τόσο από την Κουκέσι πέρυσι, όσο και από ομάδα Α’ Ρουμανίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παραπάνω μεταγραφική προσθήκη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για το ότι πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Την υπόθεση την πήρε πάνω του ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος ο οποίος αφού βρήκε λύση στο παραπάνω πρόβλημα ήρθε σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο και ο οποίος χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμφώνησε για την μετακίνηση του παίκτη στην ΑΠΕΛ, βάζοντας παράλληλα τέλος στα όποια σενάρια είχαν ακουστεί σχετικά με τις σχέσεις των δύο διοικήσεων…

Πολύμερος: Κοινός στόχος πλέον η ενοποίηση των τριών ομάδων του Λαυρίου!

Μπορεί μια μεταγραφή να φέρει πιο κοντά τις διοικήσεις των ομάδων και να γίνει ένα βήμα μπροστά προς την περίφημη Ένωση; Μπορεί! Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος με αφορμή την απόκτηση του Βασίλη Βίλα. Συγκεκριμένα τόνισε: Είμαι πεπεισμένος πως με την κίνηση του αυτή ο Μιχαλης Τσικλος βάζει τα θεμέλια μιας εκ νέου καλής συνεργασίας, μεταξύ των δυο αθλητικών σωματίων, με κοινό πλέον στόχο την ενοποίηση και των τριών ομάδων!

ΠΗΓΗ.ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Κούσης έσωσε την παρτίδα για τον Παλληνιακό στο 2-2 με τον Νικολακάκη

Abola Team 3

Οι ευχαριστίες της Μαρκό για το δείπνο της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Τα φιλικά του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου

Abola Team 2