free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τέλος από την Μαρκό ο Χάρης Γκόντζος!

 

Αποχωρεί ως ελεύθερος από το Μαρκόπουλο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός – Ανανέωσε, τελικά, ο Αργύρης Πλίτσης

Απώλεια για την Μαρκό, η οποία χάνει έναν εκ των ποιοτικότερων και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών που διαθέτει!

Όπως έγινε γνωστό, ο Χάρης Γκόντζος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής και αποχωρεί ως ελεύθερος, αναζητώντας πλέον αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, με παραστάσεις από το υψηλότατο επίπεδο (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Καλλιθέας, Α’ Εθνική), μετακόμισε πέρυσι τον Ιανουάριο στο Μαρκόπουλο και βοήθησε σημαντικά με γκολ και καλές εμφανίσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χάρης Γκόντζος, πέρυσι στο πρώτο μισό έπαιξε στον Άρη Βουκολιών, ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό στην ΕΠΣ Χανίων, ενώ πριν δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Σπάθας σημειώνοντας 20 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κεραυνό Κερατέας, Χανιά, Αιολικό, Κηφισιά, Καλλονή και Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ανανέωσε ο Αργύρης Πλίτσης

Όσον αφορά τον Αργύρη Πλίτση, η διοίκηση της Μαρκό κατάφερε να έρθει σε συμφωνία εν τέλει μαζί του και να τον κρατήσει στην ομάδα. Ο δυναμικός αμυντικός, που φαινόταν αρχικά να αποχωρεί, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και παραμένει κάτοικος Μαρκοπούλου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα συγχαρητήρια από το Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-ΜEGABOLT για την άνοδο του Παλλαυρεωτικού στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Φιλική ισοπαλία για Καλύβια και Γλυκά Νερά

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Αήττητος 2-1 εκτός τον Άρη Βούλας

Abola Team 3