free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Απέκτησε Γιάννη Νικηφοράκη ο Αφιδναϊκός

 Στα Κιούρκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός

 

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Αφιδναϊκό που κατάφερε να αποκτήσει τον Γιάννη Νικηφοράκη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, φαίνεται να πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση και είπε το ναι, συνεχίζοντας την καριέρα του στα Κιούρκα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νικηφορακη προέρχεται από γεμάτη και καλή σεζόν στη Νέα Μάκρη, με 6 γκολ παρακαλώ, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει απο τον Άρη Πετρουπόλεως το Φάληρο και έχει υπάρξει στην Καλλιθέα για μια 6ετία ως επαγγελματίας.

Η ανακοίνωση του Αφιδναϊκού:

Αυτήν την περίοδο οι παράγοντες της αγαπημένης μας ομάδας είναι επιφορτισμένοι με την ενίσχυση της ομάδας των ανδρών, ώστε να κατέβει πάνοπλη και πλήρης στην επόμενη δύσκολη αγωνιστική σαιζόν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια σπουδαία συνεργασία , τον Νικηφορακη Γιάννη , αμυντικό με σπουδαία καριέρα για 6 χρόνια στην Καλλιθέα Β Εθνική, έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία επίσης Δ Εθνική με τα Γλυκά Νερά, στον Αρη Πετρούπολης στον Εθνικό Νέας Μακρης.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Κουτσουκος και ο Αντιπρόεδρος Νάσος Μετζαφος δείχνουν αποφασισμένοι να ενισχυσουν την ομαδα.

Μεινετε συντονισμένοι η προσπάθεια συνεχίζεται ειμαστε μονο στην αρχή.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Αγώνες μόνο στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Τα Καλύβια 3-1 εκτός τον Άρη Βούλας

Abola Team 3