free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αφιδναϊκός: Ανακοίνωσε γκολτζή!

 

Μεταγραφών συνέχεια στα Κιούρκα, αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του 31χρονου φορ Χρήστο Βασιλόπουλου

 

Τη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη ανακοίνωσε ο Αφιδναϊκός, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου. Ο 31χρονος σέντερ φορ με μεγάλη αίσθηση του γκολ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε επίσημα χθες το βράδυ. Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση που αναμένεται να ισχυροποιήσει σημαντικά τα Κιούρκα στη γραμμή κρούσης. Άλλωστε οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για τον Βασιλόπουλο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο με 16 γκολ και στον Αργοναύτη με 10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από τον Αφιδναϊκό:

Οι άνθρωποι του Συλλόγου μας καταβάλουν προσπάθεια ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, και σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα, τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ποδοσφαιριστή μεγάλης άξιας, επιθετικό, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του χωριού μας, και είναι σίγουρο ότι οι αντίπαλοι τερματοφύλακες θα τρέμουν. Γεννηθείς το 1985, συμμετείχε ενεργά με 16 γκολ κατά την άνοδο φέτος της κατηγορίας, με την ομάδα του Ηφαίστου, με τον Αργοναύτη Πειραιώς η παρουσία του ήταν παραγωγική με 10 γκολ, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βοηθήσει ώστε η αγαπημένη ομάδα του χωριού μας να πρωταγωνιστήσει. Εδω μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Βλάχο. υπογράφει το δελτίο συμμετοχής με την ομάδα της καρδιάς μας. Μείνετε συντονισμένοι φέτος στο γήπεδο Αφιδνων θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι αγώνες ποδοσφαίρου!

Τόπο στα νιάτα!

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Αφιδναϊκού υπό την προεδρία του κ. Κουτσούκου έχει αποδείξει πως δίνει μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά και στις Ακαδημίες. Τέσσερις ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που αποτελούν ήδη μέλη της πρώτης ομάδας είναι και οι Έσι Αλί, Κλίσι Κόντρα και οι αδερφοί Γκιόλα, για τους οποίους στα Κιούρκα κάνουν ειδική αναφορά.

Σε έναν νοικοκυρεμένο σύλλογο που θέλει να πρωταγωνιστήσει ξεχωριστή θέση πρέπει να έχουν τα νέα παιδιά. Αυτή ήταν και η φροντίδα της διοίκησης Κουτσουκου, να φέρει την νεολαία του χωριού μας κοντά στον αθλητισμό και να επενδύσει πάνω σε αυτούς τους χαρισματικούς νέους. Θα θέλαμε να αναφερθούμε σε μια φουρνιά νέων του χωριού μας που η παρουσία τους στον σύλλογο είναι ξεχωριστεί αγωνίζονται αφιλοκερδούς για τα χρώματα της ομάδας μας και μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Ο Εσι Αλί, προικισμένος ποδοσφαιριστής , αγωνιστής και δίκαια έχει κερδίσει το χειροκρότημα της εξέδρας, ο Κλήση Κόντρα παίκτης άριστος, δυνατός και φέρνει σε πέρας τις ειδικές αποστολές που αναλαμβάνει κάθε φορά, και οι αδελφοί Γκιόλα, που με την απόδοση τους έχουν καταπλήξει τους πάντες. Καλές οι μεταγραφές η εμπειρία άλλα δίχως την ενεργητικότητα και την φρεσκάδα των νέων δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Μεινετε συντονισμένοι τα καλύτερα έρχονται !!!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Σαρωνικός Αναβύσσου-Πρωτέας Παλ. Φώκαιας 1-1

Abola Team 3

Από τον Παθιακάκη στον Παναθηναϊκό!

Ρένος Γιαμπουράς

Παθιακάκης: Διατηρούσαμε και διατηρούμε άριστες σχέσεις με τον Σαρωνικό

Ρένος Γιαμπουράς