free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Από τον Παθιακάκη στον Παναθηναϊκό!

Μεγάλο βήμα για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Παναγιώτη Αυγερινό

Η άριστη δουλειά που γίνεται στον Παθιακάκη αποφέρει καρπούς κι αυτό γεμίζει ικανοποίηση όλους όσους ασχολούνται με τον σύλλογο και κυρίως τον ιδιοκτήτη της Ακαδημίας Γιώργο Παθιακάκη! Όπως ενημερωθήμα επίσημα λοιπόν, άλλο ένα παιδί της Ακαδημίας ο 13χρονος Παναγιώτης Αυγερινός έκανε σπουδαίο βήμα, αφού θα συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας γεννημένος το 2003 επελέγη από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», με τον Παθιακάκη να του εύχεται ότι καλύτερο! Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία τόσο του ίδιου του παιδιού όσο και της Ακαδημίας, που δεν σταματά να τροφοδοτεί ταλέντα ομάδες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης στην Ακαδημια ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ. Αξια στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει ο τερματοφυλακας μας ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γεννημένος το 2003 έπειτα από συμφωνία με την διοίκηση της σχολής μας . Η Ακαδημια σου , σου εύχεται καλή πρόοδο με υγεία.

Από την μεριά του, ο πατέρας του νεαρού αθλητή Δημήτρης Αυγερινός τόνισε:

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ακαδημία Γιάννης Παθιακάκης. Όχι μόνο γιατί βοήθησε το γιο μου να γίνει καλύτερος τερματοφύλακας αλλά γιατί του έμαθε να διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο, να φεύγει από την προπόνηση χαμογελαστός, και γιατί εκεί έκανε νέους φίλους. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της Ακαδημίας, τους Προπονητές, τους γονείς και τα παιδιά.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Παντελή Κάλη απέκτησε ο Παμπαιανικός που ξεκινάει προετοιμασία στις 7 Αυγούστου

Abola Team 3

Η Άνοιξη 3-0 εκτός έδρας τον Αφιδναϊκό

Abola Team 3

Από τον Παθιακάκη στον Πλατανιά ο Βουρτσάνης!

Ρένος Γιαμπουράς