free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Νέα δυναμική προσθήκη ο Αφιδναϊκός, πήρε και Καράμπελα!

 

Στα Κιούρκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο ικανότατος άσος

 

Ένα… πολυεργαλείο βάζει στην μηχανή του ο Αφιδναϊκός που έκανε την έκπληξη και κατάφερε να αποκτήσει τον Δημήτρη Καράμπελα! Ο ποδοσφαιριστής, παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε, πείστηκε από το πρότζεκτ της ομάδας και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Κιούρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση πήραν πάνω τους οι δύο αντιπροέδροι κ.κ. Μετζαφός Νάσος και Μονιάκης Γιάννης, οι οποίοι με προσωπικές κινήσεις έκλεισαν τον πολυθεσίτη άσο που έχει σπουδαίο βιογραφικό και είναι βέβαιο πως θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αφιδναϊκός:

Η Διοίκηση του Α.Ο Αφιδναικου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού ποδοσφαιριστη (και οχι μόνο) ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ .Μέτα από την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του σωματείου Κουτσουμπα Ευαγγελου και το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστη ήταν δεδομένη η απόκτηση του.

Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ,ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΡΟΥΦ, ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ,ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑ

Η διοίκηση θέλοντας να αποδείξει και έμπρακτα την αγάπη της για τον σύλλογο θα πραγματοποιησει ότι ειναι στα μετρα του δυνατού ώστε στην φετινή αγωνιστική σεζόν να είναι ο Αφιδναικος ένας από τους πρωταγωνιστες του πρωταθληματος της Β ΕΠΣΑΝΑ.

***Παράλληλα από τον Αφιδναϊκό ενημερώνουν: Θα θέλαμε να αναφερθούμε για δυο περιπτώσεις αθλητών του Συλλόγου μας οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην ανδρική ομάδα, έχουν αναλάβει και φέρνουν σε πέρας και βοηθουν και σε άλλες λειτουργίες της ομαδας μας. Ο Γιώργος Δήμας εκτός από εξαίρετος αθλητής θα αναλάβει και τις φυσικοθεραπείες των συναθλητών του για το επόμενο διάστημα και ο Χρήστος Κουτσουκος , ποδοσφαιριστής με μέλλον και φυσικά προσόντα , από τους πιο παλιούς σε συμμετοχή στην ομάδα βοηθά στις προπονήσεις της νεοσύστατης ομάδας ακαδημιών της αγαπημένης μας ομάδας. Η διοίκηση Κουτσουκου μεριμνεί ώστε όλα να είναι έτοιμα και η ανδρική ομάδα απρόσκοπα να ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές την καινούργια αγωνιστική σεζόν.

ΠΗΓΗ, ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (18/12/22)

Abola Newsroom

Ο Παμπαιανικός 2-0 την Δόξα Αγ. Άννας

Abola Team 3

«Δίπλωσε» τις νίκες της η Βουλιαγμένη, 1-0 τον Εθνικό Νέας Μάκρης

Ρένος Γιαμπουράς