free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Από την ΑΠΕΛ στην Σούπερ Λίγκα και την Κέρκυρα ο Τσιριγώτης!

Ο 19χρονος άσος θα ενταχθεί σε πρώτη φάση στην Κ20 των «Φαιάκων» – «Είμαστε περήφανοι», αναφέρει η Λαυρεωτική σε ανακοίνωση της, τι δήλωσε ο παίκτης

 

Πριν από περίπου δύο μήνες εδώ, γράφαμε για τον Γιάννη Τσιριγώτη πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ο μικρός όχι μόνο μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά, αλλά έκανε τεράστιο… άλμα στην καριέρα του, καθώς όπως ενημερωθήκαμε υπέγραψε στην ΠΑΕ Κέρκυρα και από την Λαυρεωτική μετακομίζει σε ομάδα Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δε, ο 19χρονος άσος εντυπωσίασε τους ανθρώπους των «Φαιάκων» οι οποίοι τον έκλεισαν και σε πρώτη φάση τον εντάσσουν στην Κ20. Δεν αποκλείεται βέβαια μέσα στην χρονιά ο μικρός να προωθηθεί και στην πρώτη ομάδα, ανάλογα βέβαια με την εξέλιξη που θα έχει.

Ο Τσιριγώτης, που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Λαυρεωτικής, στα 19 του χρόνια (τα κλείνει τον Σεπτέμβριο) πραγματοποίησε πέρυσι μια γεμάτη, εξαιρετική, σεζόν με την φανέλα της ΑΠΕΛ με 31 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα – Κύπελλο και 3 γκολ – 12 ασίστ. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως αριστερός μπακ-χαφ, ως αριστερός εξτρέμ και ως δεκάρι. Το δυνατό του όπλο είναι η άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει αλλά και η σωστή μεταβίβαση.

ΑΠΕ Λαυρεωτική: «Είμαστε περήφανοι»!

Υπερήφανοι δηλώνουν οι άνθρωποι της ΑΠΕ Λαυρεωτικής που βλέπουν ένα δικό τους παιδί να μετακομίζει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.

Οι Λαυριώτες με ανακοίνωση που εξέδωσαν αποχαιρέτησαν τον νεαρό άσο αναφέροντας: «Χώρισαν οι δρόμοι του Τσιριγώτη με την ΑΠΕΛ (A)λλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ Γιάννη Τσιριγώτη για την ποδοσφαιρική πρόσφορα τα τελευταία χρόνια στην ομάδας μας. Είμαστε περήφανοι γιατί ο παίχτης ωρίμασε ποδοσφαιρικά στη ομάδα μας και του δόθηκε η ευκαιρία φέτος για το μεγάλο άλμα στα σαλόνια της Α’ εθνικής . Να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία υγεία και όλη η ομάδα θα είναι κοντά του και θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια του».

Τσιριγώτης: «Ευχαριστώ την ΑΠΕΛ, νέα πρόκληση για μένα η Κέρκυρα»

Από την μεριά του ο Γιάννης Τσιριγώτης τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΠΕΛ για τα τρία υπέροχα χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όσο και τους προπονητές που είχα την τύχη να συνεργαστώ. Επίσης να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας για την συνέπεια και την σοβαρότητα της σε όλους τους τομείς και εύχομαι μια καλή σεζόν. Όσον αφορά τη νέα μου ομάδα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, στην οποία ελπίζω να ανταπεξέλθω».

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αξιώτης: «Είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν κρίνει τίτλο»

Abola Newsroom

Ο ΑΟ Άνοιξης 1-0 εκτός το Κορωπί

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 25/2

Abola Newsroom