free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

«Επίθεση» Χρυσάφη σε ΕΠΣΑΝΑ – Γιαρένη, τι απαντά ο πρόεδρος της Ένωσης

 

«Χαρτοπόλεμος» και αντιπαραθέσεις με αφορμή την στελέχωση της Επιτροπής Διαιτησίας και όχι μόνο

 

Η ανακοίνωση του Σταύρου Χρυσάφη, επικεφαλής της παράταξης Νέα Δυναμική:

«Ποτέ δεν περιμενα μεσα σε 44 μερες που εχει μεχρι σημερα ζωη η νεα διοικηση της ενωσης, ότι θα ειχαν γινει τοσα πολλα, που τα ΜΜΕ περιγραφουν και τα χαρακτηριζουν τραγελαφικα.

Μιλουν για αλαζονα προεδρο που εκανε μονος τις εισηγησεις στην ΚΕΔ της ΕΠΟ χωρις να κανει αυτό που ειχαμε πραξει όταν αναλαβαμε την διοικηση πριν 4 χρονια που τους ειχε προτεινει ολους ο τοτε αρχιδιαιτητης Πετρος Κόνιαρης .

Τωρα τι πετυχε; Να εχει απεναντι τους διαιτητες και βοηθους που δεν προτεινε από μια αυθαιρετη ενεργεια αφου τα σαιτ γραφουν και δεν εχει διαψευστει πως ειχε αγνοια το υπολοιπο ΔΣ.

Προσωπικα όταν τελειωσε η ψηφοφορια και ανακοινώθηκε το αποτελεσμα εδωσα τα συγχαρητηρια μου στον Δ.Γιαρένη και του ευχηθηκα καλη επιτυχια. Σημερα, μεσα σ ένα βραχυβιο διατημα παρακολουθω απογοητευμενος να γινονται πραγματα και θαυματα.

Να διακηρυσονται δωρεαν παραβολα και να μετατρεπονται σε 400 ευρω για τις ομαδες της Α κατηγοριας και λιγότερο για τους συλλογους της Β και Γ κατηγοριας. Μεχρι και για τις ομαδες που εχουν μονο υποδομες μπηκε χαράτσι 280 ευρω ως συνδρομη. Και να ταν μονο αυτά εισπρακτικου χαρακτηρα που πονανε στην τσεπη των παραγόντων.

Ωρισαν μελη σε επιτροπες που αντικατεστησαν μηδε εξαιρουμενου και του Π.Τσίκλου που δεν μπορουσε γιατι υπηρξε προπονητης αλλα δεν μας ειπαν πως εγινε και μεσα σε χρονο ρεκορ εφυγε ο ενας μετα αλλον. Κατι θα ειδαν οι ανθρωποι. Μου εκανε εντυπωση επισης ότι ενώ ειχε ανακοινωθει από τον ιδιο κ.προεδρο ότι θα εβαζε μελη και από την άλλη παραταξη δηλαδη την δικη μας μονο ένας προτιμηθηκε.

Σημερα που ηθελα να ευχηθω στους παραγοντες καλες διακοπες αφου μηνας αυτος δεν είναι για εντασεις και αντιπαραθεσεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να προβω στην δηλωση αυτή γιατι ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ πως η ενωση χωρις καν να γινουν οι κληρωσεις αρμενιζει στραβα.

Και παμε στην επιτροπη διαιτησιας, οπου ο Γιαρενης αυθαιρετα ωρισε τον Ντόμπροβιτς που γνωρησε στην Ανθουσα και ενώ δεν εδωσε εξετασεις γιατι δεν εχει απολυτηριο Λυκειου. Κατι που δεν ξερω αν επεκτεινεται και στον Αριστειδη Σπανέα αφου εχει τεχνικης σχολής Και τι καταφερε να είναι η επιτροπη στον αερα και οι ομαδες λογω κακης συνθεσης να προετοιμαζονται για προσφυγη στα δικαστηρια. Μα τι κανετε Κυριε Γιαρένη; Πατε να ανοιξετε τους ασκους του Αιόλου; Θα χαθει η μπαλα. Ηδη οι ομαδες καταλαβαν το λαθος που εκαναν και σας ψηφισαν.

Εμεις χωρις να σας κανουμε ακομη αντιπολιτευση βλεπουμε ότι μεσα στην καλοκαιρινη ραστώνη μας ..βοηθατε γιατι αυθαιρετειτε και υπαρχει ο ηλεκτρονικος Τυπος που σας τα επισημαινει. Και που διαπιστωνει ότι αρχισε από νωρις η φθορα σας. Δεν πανηγυριζουμε αλλα προβληματιζομαστε για το τι περιμενει την ενωση που αφησαμε α μη τι άλλο σ ένα καλο επιπεδο.

ΔΗΛΩΝΩ σαν επικεφαλης της ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ότι θα ειμαι παρον για να καυτηριασουμε αλλα και να χειροκροτησουμε τυχον θετικα. Υπόσχομαι σκληρη κριτικη γιατι υπαρχουν και ορια Οποιος επιστρατευθει να μου απαντησει θα τον αγνοησω Περιμενω από τον Γιαρένη να βγει και να αναγνωρησει τα λαθη του Όταν τα ΜΜΕ τον αποκαλουν αλαζονα και ασχετο εγω τι θελετε να προσθεσω Καλο καλοκαιρι».

Η επιστολή-απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρη Γιαρένη:

«Ευχαριστώ τους εγκριτους δημοσιογράφους που μεσω των site τους μου ασκουν κοινη ανιδιοτελή κριτική προκειμενου να διορθώσω τα λαθη μου ,ωστοσο θα ηθελα να επισημάνω τα κατωθι για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις

1)Ο κ.Μ Ντόμπροβιτς επι επτα μήνες ειχε οριστεί στην επιτροπή διατησιας με το ιδιο απολυτηριο(τοτε δεν ηταν παράνομος κ.Χρυσάφη) 2) Ενα αλλαξε κατι στον κανονισμο διαιτησιας οφειλε να το γνωριζει ο κ.Α.Σπανέας του οποιουη επιλογη ως συνεργάτης του ηταν ο κ.Ντόμπροβιτς 3) εαν πραγματι ο κ.Ντόμπροβιτς φερει τα δικαιολογητικα του και διαπιστωθει κώλυμμα θα αντικατασταθεί

Τελος θα ηθελα να γνωριζω ποιο ηταν το λαθος μου οτι δεν συναντηθηκα με την προηγουμενη ΕΔ (οπως ειχα κατηγορηθει μεσω αναρτησης στο epsananews 28/7) η οτι συναντηθηκα με την προηγουμενη ΕΔ στην Ανθουσα για να λαβω τις προτασεις των ( οπως κατηγορηθηκα μεσω ανάρτησης στο ιδιο site 29/7)»

Με τιμη

Δημητρης Γιαρένης

προεδρος ΕΠΣΑΝΑ

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Με πέναλτι στο 118′ πέρασαν τα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου 3/11 στην ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Σιατραβανης Αχιλλεας | Παίκτης Κρυονερίου

admin