free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώρτζης: Η καλύτερη επιλογή!

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να φορέσει τα πράσινα της ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να βλέπει κανείς έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου εθνικών κατηγοριών, να αποφασίζει να «κατέβει» στα τοπικά και, μάλιστα, στην ηλικία των 26 ετών. Υπό αυτή την έννοια, η μεταγραφή του Γιάννη Τζώρτζη στο Χαλάνδρι προκάλεσε αίσθηση στο σύνολο των φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου! Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έδειξε προτίμηση στην πρόταση της διοίκησης του Αλέξη Θανασά, παραθέτοντας τα κίνητρα της απόφασής του.

«Πρώτα απ’ όλα, τον κυριότερο ρόλο στην απόφασή μου τον έπαιξε η προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν μία προσέγγιση που πραγματικά με κέρδισε! Από εκεί και πέρα, έγιναν κάποιες κινήσεις από πλευράς διοίκησης, μέσα από τις οποίες φάνηκε πως ήθελε πολύ να είμαι μέλος της φετινή ομάδας» τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος, για να συμπληρώσει κατόπιν σχετικής ερώτησης: «Δεν σκέφτηκα σε κανένα σημείο ότι αφήνω τη Γ’ Εθνική και κατεβαίνω στα τοπικά. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα αγωνιστώ πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Έκρινα πως αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη επιλογή, μεταξύ των προτάσεων που είχα. Η πρόταση του Χαλανδρίου ήταν πραγματικά δελεαστική»!

Αναφορικά με την επαφή που είχε με τον πρόεδρο του πράσινου συλλόγου, μετέφερε ένα μέρος από το χρονικό των συζητήσεων, συνδέοντάς το με τις βλέψεις για την ερχόμενη σεζόν.

«Είχα μία επικοινωνία με τον πρόεδρο, ο οποίος μου ζήτησε να συναντηθούμε. Όταν βρεθήκαμε, μου ανέλυσε το πλάνο του και με αυτά που μου είπε, με έπεισε να απαντήσω θετικά. Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι πως στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και αν στην πορεία προκύψει κάτι καλό, εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενο», ήταν το σχετικό σχόλιο του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή.

«Οργανωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς»

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ΑΕ Χαλανδρίου, ο Γιάννης Τζώρτζης επισήμανε: «Για την κατηγορία που βρίσκεται, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει απερίσπαστος. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η κατάκτηση του Κυπέλλου πρόσφερε στην ομάδα μία άλλη δυναμική. Στα… πόδια μας είναι να γίνει κάτι καλό».

Τέλος, ο 26χρονος παίκτης δεν αρνήθηκε να αναφερθεί και στον Ηλυσιακό, με τον οποίο ταυτίστηκε ως έναν βαθμό στις συνειδήσεις των φιλάθλων. «Η αλήθεια είναι πως τέσσερα χρόνια δέθηκα με την ομάδα. Όσο να ‘ναι, λυπήθηκα που έφυγα. Εύχομαι στον Ηλυσιακό ό,τι καλύτερο και μακάρι στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Χαλάνδρι θα είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Τζώρτζη, μετά από Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό, ΑΕ Ερμιονίδας, Φωστήρα και Μαρκό.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Επέστρεψε στον Αθηναϊκό ο γκολκίπερ Ανδρέας Δωριάδης

Abola Team 3

Ασταμάτητοι οι Τράχωνες 1-0 εκτός τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Στην φιέστα ανόδου ο Χαραυγιακός 2-0 τα Πετράλωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3