free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Ενίσχυση για τους Νικητές με πέντε προσθήκες

 

Η ομάδα της Ανθούσας ανακοίνωσε τους Αλέξανδρο Κοσκολό, Νίκο Γεωργάκη, Βασίλη Βεντούρη, Αποστόλη Κουγιουμτζή και Βαγγέλη Ραμούνδο

 

Σημαντικές προσθήκες για τους ΝΙΚΗΤΕΣ

Η οικογένεια των Νικητών καλωσορίζει τους Αλέξανδρο Κοσκολό ,Νίκο Γεωργάκη, Βασίλη Βεντούρη, Αποστόλη Κουγιουμτζή και Βαγγέλη Ραμούνδο και τους εύχεται να έχουν μια απολύτως υγιή και πετυχημένη ποδοσφαιρικά χρονιά .

Ο Αλέξανδρος Κοσκολός είναι αμυντικός , 22 ετών και έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στους Νικητές με συμμετοχές στην Μεικτές της ΕΠΣΑΝΑ και πλήθος διακρίσεων .Τα τελευταία 4 χρόνια λόγω των σπουδών του, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες της Β. Ελλάδας όπως η ΠΑΕ Καβάλα U-20 , ΠΑΕ Πανθρακικός U-20 και Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Γεωργάκης είναι αμυντικός ,25 ετών με πλούσια εμπειρία αφού έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων σε Παλληνιακό ,Ατλαντίς ,Αήττητο Σπάτων, Μαρκό ,Μελίσια , Αστέρα Γλυκών Νερών και Νικηφόρο .

Ο Βασίλης Βεντούρης είναι μεσοεπιθετικός ,23 ετών με σημαντική παρουσία σε ομάδες όπως η Ατλαντίς, η Μεταμόρφωση,ο Νικηφόρος και ο Γέρακας

Στην νεανική ομάδα των Νικητών προστίθενται επίσης οι Αποστόλης Κουγιουμτζής ,36 ετών, αμυντικός , με καριέρα στην Θύελλα Ραφήνας και στον Θησέα Νέας Μάκρης και ο Βαγγέλης Ραμούνδος,37 ετών ,μέσος από τον Γκυζιακό ,οι οποίοι και θα προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα .

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 4/3

Abola Newsroom

«Αποχαιρέτησε» τον Θησέα ο Γιώργος Γκιόκας μετά το τουρνουά πρωταθλητών

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα στην Ανατολική Αττική

Abola Team