free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Ποζαπαλίδη ο Κρόνος Αθηνών

 

Ο 50χρονος τεχνικός θα επιδιώξει να επαναφέρει την ομάδα του Κέντρου στη Β’ κατηγορία.

 

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Κώστα Ποζαπαλίδη έδειξε η διοίκηση του Γιάννη Ντιντίφα στον Κρόνο Αθηνών. Στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Κέντρου να επιστρέψει στη Β’ κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ ΕΠΣΑ, επικεφαλής θα είναι ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα στις αρχές του περασμένου Μάη, σε μία χρονική στιγμή όπου φαινόταν πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Εξίσου βασική επιδίωξη των ανθρώπων του Κρόνου είναι και η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου στην πρώτη ομάδα. Ήδη, μάλιστα, έχει κάνει τις σχετικές επιλογές ο έμπειρος τεχνικός. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί πως μόνο σε εξαιρετική περίπτωση θα ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφική κίνηση.

Από την άλλη, μέχρι στιγμής έχει παραχωρηθεί στον Τηλυκράτη Λευκάδας ο 21χρονος τερματοφύλακας Θάνος Γκιμούσης, την ώρα που ακόμη ένας αθλητής ετοιμάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό χαφ Παναγιώτη Παπανικολάου, ο οποίος δοκιμάζεται στον Πανιώνιο κάτω από καλές προϋποθέσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι διοικούντες τον Κρόνο θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Θάνο Γκιμούση για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

Related posts

Σταθερά Κατσαρός στον Τριφυλλιακό!

Ρένος Γιαμπουράς

Πάλλας Γιάννης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”

abola10

Γαληνός (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Μπήκαμε αποφασισμένοι”(vid)

abola10