free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μορφονιός: «Οικογένεια μου ο Αφιδναϊκός»!

Ο ικανός τερματοφύλακας μιλά για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα Κιούρκα, τους στόχους και την επαγγελματική δουλειά που γίνεται

 

Αποτελεί έναν από τους πλέον ικανούς τερματοφύλακες που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, προερχόμενος άλλωστε από εντυπωσιακή σεζόν στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ με την φανέλα του Αφιδναϊκού!

Ο λόγος, βέβαια, για τον έμπειρο γκολκίπερ Κώστα Μορφονιό, ο οποίος παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε αυτό το καλοκαίρι επέλεξε να παραμείνει στην οικογένεια του, όπως χαρακτηρίζει τα Κιούρκα, προκειμένου να βοηθήσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει η διοίκηση. Ο Μορφονιός με δηλώσεις του  επίσης για την επαγγελματική δουλειά στον σύλλογο και εξηγεί πως η διοίκηση Κουτσούκου προσφέρει όλες τις απαραίτητες συνθήκες στους παίκτες, προκειμένου αυτοί να πάνε ψηλά τον σύλλογο. «Οι προσωπικοί μου στόχοι ειναι να κάνω μια χρονια ακομα καλύτερη απο πέρσι και να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει και αυτή τους στόχους της που φέτος ειναι πιο υψηλοί», τονίζει αρχικά ο ικανός άσος και συνεχίζει: «Φέτος η ομάδα εχει θέσει ψηλά τον πήχη, γίνεται σωστή δουλειά (σε επίπεδα επαγγελματισμού θα έλεγα) απο την διοίκηση τον προπονητή μας και τον τεχν. Διευθυντή κ. Κουτσούμπα και εύχομαι να εχουμε υγεία για να εκπληρώσουμε τους στόχους που μας έχουνε αναθέσει και να είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Α κατηγορία. Η διοίκηση μας εχει δώσει όλα τα φόντα να το καταφέρουμε»! Όταν ρωτήσαμε, δε, τον Μορφονιό για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα απάντησε: «Ο Αφιδναϊκός πρώτα απ’ ολα ειναι οικογένεια και μετα ομάδα. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι εδω αγαπάνε τα παιδιά και αγαπάνε και τους παίχτες που φοράνε την φανέλα. Καθε μέρα προσπαθούν για το παραπάνω, μην ξεχνάτε οτι πριν μερικά χρονια δεν υπήρχε καν η ομάδα και σημερα μιλάμε για έναν σύλλογο που εχει φτιάξει γήπεδο και χρόνο με τον χρόνο κάνει βήματα προόδου».

Ο Κώστας Μορφονιός που δέχτηκε το καλοκαίρι αρκετές προτάσεις προκειμένου να αφήσει τον Αφιδναϊκό μιλά επίσης για την απόφαση του να παραμείνει στα Κιούρκα: «Πέρσι έκανα ίσως την καλύτερη μου χρονια και γι’ αυτο τον λόγο ειχα προτάσεις απο μεγαλύτερες κατηγορίες που με τιμάνε πραγματικά αλλα έχω μάθει στην ζώη μου οτι πρώτα απολα ειναι η οικογένεια και ο Αφιδναϊκός ειναι οικογένεια μου. Ειναι καθήκον μου αυτήν την χρονια, μετά απο όλα αυτα που μου εχει προσφέρει αυτή η ομάδα, να είμαι εδώ, παρών! Άλλωστε το χρωστάω και στον κ. Μονιακη που με έφερε σε αυτήν την ομάδα».

Τέλος ο Κώστας Μορφονιός δεν ξέχασε να στείλει τις ευχές του στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ: «Θα ήθελα να ευχηθώ αφού μου δίνετε και η ευκαιρία καλή επιτυχία στην καινούργια διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η Βουλιαγμένη εύκολα 3-0 τον Αφιδναϊκό

Abola Team 3

Τη Δευτέρα 6/8 η πρώτη του ΑΟ Άρτεμις

Ρένος Γιαμπουράς

Ανατροπή για Σαρωνικό στο εξ αναβολής ματς

Nάσος Φακίδης