free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Τάκης Μακροδημήτρης νέος προπονητής στον Κεραυνό Κερατέας!

Συμφωνία του έμπειρου τεχνικού με τη διοίκηση…

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Κεραυνού Κερατέας μπορεί να μην έβγαλε είδηση όσον αφορά τα διοικητικά – οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο εν όψει της κρίσιμης επόμενης ημέρας, ωστόσο είχαμε εξελίξεις στο καθαρά αγωνιστικό τμήμα και στο θέμα του προπονητή.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήμα επίσημα, η νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος είναι εκείνος που θα αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας!

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής, να σημειώσουμε πως κατά το παρελθόν έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο του Κεραυνού σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, ωστόσο πλέον έχει ένα… στοίχημα μπροστά του, καθώς η ομάδα βρίσκεται ουσιαστικά σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Ο κ. Μακροδημήτρης που πέρυσι κάθισε στον πάγκο του Πρωτέα και παράλληλα έκανε πολύ καλή δουλειά στις μικτές της ΕΠΣΑΝΑ, έχει εργαστεί κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό Λαυρίου & Αστέρα Βάρης (πανηγύρισε άνοδο στη Δ’ Εθνική).

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τον Κεραυνό Κερατέας σχετικά με την αγορά νέου καταστατικού και όλες τις εξελίξεις που θα επιφέρει αυτή η κίνηση, νεότερα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, αφού η νέα διοίκηση προχωρά σε λεπτούς χειρισμούς…

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Κυανούς Αστέρας Βάρης 2-0 το Κορωπί

Abola Team 2

Συνεχίζει με Κάτσικα για τρίτη σεζόν ο Αστέρας Βάρης

Kώστας Παλαιολόγος

Με φιλοδοξίας και τέλεια οργάνωση το ξεκίνημα της προετοιμασίας του δημοφιλούς ΑΠΟ Νικολακάκη (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3