free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλική νίκη για Τράχωνες

Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Δερβενίου.

Θετικό ήταν για τους Τράχωνες το αποτέλεσμα στο δεύτερο φιλικό τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η ομάδα του Αλίμου επικράτησε στο γήπεδο του Δερβενιού με 2-0 του τοπικού Αστέρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορίνθου. Τα γκολ σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Καράτι με ωραίο πλασέ και ο Κώστας Κακούτης μετά από όμορφη συνολική προσπάθεια και εξαιρετική πάσα του Δημογιάννη.

Ο Γιάννης Κουσάνας χρησιμοποίησε τους 20 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του (μία 11αδα ανά ημίχρονο) και σαν σύνολο η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια αγωνιστικής βελτίωσης. Η εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα έχει ως εξής: Δράμπαλης, Κακούτης Κ., Κολλινιάτης, Στεργιάκος, Φούφας, Εστυλιανίδης, Ιατρού, Δημογιάννης, Χρήστου, Καράτι, Τσολάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαχειμώνας, Παττακός, Λαμπρόπουλος, Σπανουδάκης, Γοργάκης, Πελεκάσης, Κακούτης Γ., Κουρής, Σενεβιράντε.

Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (24/8) στο γήπεδο του Περιστερίου με τον Όμιλο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Το Χαλάνδρι … σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον ΑΟ Χαϊδαρίου (4-0)

Abola Team

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Δεν ξεχνάνε τη Γενοκτονία των Ποντίων

abola10

Συλλυπητήρια ανακοίνωση η Αγ. Παρασκευή για τον θάνατο του προέδρου του Απόλλωνα Χαλανδρίου Αντώνη Μαραγκουδάκη

Abola Team 3