free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ο Θεοδώρου τα ηνία

Ο Σωτήρης Θεοδώρου είχε δουλέψει για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών, ενώ πέρυσι ανέλαβε στα μέσα του πρωταθλήματος την Ανθούπολη, που ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά κατάφερε να την οδηγήσει με χαρακτηριστική ευκολία στην παραμονή.

Ο νέος προπονητής του Δάσους Χαϊδαρίου θα αναλάβει και το εφηβικό τμήμα, καθώς οι υπεύθυνοι του συλλόγου ότι αυτό είναι καλύτερο για την πιο σωστή λειτουργία της ομάδας, προκειμένου να υπάρχει μια συνέχεια των νεαρών παιχτών της ομάδας και την ομαλή μετάβασή τους στη πρώτη ομάδα. Παράλληλα ο πρόεδρος του Δάσους Χαϊδαρίου Γιώργος Σαφράς κινήθηκε αποφασιστικά και κατόρθωσε να διατηρήσει στην ομάδα τον τερματοφύλακα Θωμά Θεμιστοκλέους και τον επιθετικό Γιώργο Αποστολάκη. Πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες, που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του συλλόγου και θα αποτελέσουν τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής προσπάθειας του Δάσους. Τέλος η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Δεν πάνε οι Αιγαλεώτες στον Κορυδαλλό!

Απόλυτα επιτυχημένο το Τουρνουά Παλαιμάχων της Πετρούπολης που διοργάνωσε η ΔΕΗ με την συμμετοχή του Άρη Πετρούπολη;, του Εθνικού Πειραιά και του Ατρόμητου Αθηνών (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Με κορυφαίους τους Γεωργόπουλο και Καριατλή και με πέναλτι του Μπερτσιά τα Πετράλωνα 1-0 το σπουδαίο Χαϊδάρι

Abola Team 3