free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Σε καλό δρόμο ο Γέρακας που ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές

Η ομάδα των Σαβούρδου – Βαγενά έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αφιδναϊκό, ενώ απέκτησε Τρικαλίτη, Παριανό και Παπαδόπουλο

 

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Γέρακα ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας. Μάλιστα, η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά προ ημερών έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αφιδναϊκό όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν δύο 11αδες και μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αφιδναϊκού φάνηκε πιο έτοιμη και “πατούσε” πιο καλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να ασκει πιεση. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γέρακα πήρε τα ηνία, είχε έλεγχο του ρυθμού και στάθηκε τυχερή σε μια φάση ανοίγοντας το σκορ , αφού μετά απο σέντρα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Αφιδναϊκού και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Την ίδια ώρα, στον Γέρακα προχώρησαν και σε τρεις μεταγραφικές προσθήκες. Πρόκειται για τον Τρικαλίτη Ραφαηλ που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ατλαντίδα και μέτα στην Αρτέμιδα, ενώ η θέση του είναι στα μπακ. Επίσης αποκτήθηκε ο Παριανός Θοδωρής που έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό μιας και έχει υπάρξει και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με Ηλυσιακό , Μαρκόπουλο, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αήττητος Σπατών. Τέλος ο Γέρακας ήρθε σε συμφωνία και με τον αμυντικό Παπαδόπουλο Στέφανο που αφωνιζόταν στην Δοξα Κορωπίου .

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Διόνυσος-Νικηφόρος 10-1, πέντε γκολ ο Λίτσας

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η αυριανή (20/3) αγωνιστική δράση

Abola Team

Άλλες πέντε μεταγραφές ο Αετός Πικερμίου!

Ρένος Γιαμπουράς