free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Άλλες πέντε μεταγραφές ο Αετός Πικερμίου!

Η ενίσχυση στον Αετό φαίνεται πως ολοκληρώθηκε για τη νέα σεζόν, καθώς η ομάδα του Πικερμίου μετά την απόκτηση των Καραμπατάκη και Μπομπέι, ανακοίνωσε χθες άλλες πέντε μεταγραφές και λογικά δεν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση.

 

 

Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη και τέσσερις νεαρούς που έχουν όλα τα φόντα να βοηθήσουν τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα με τη διοίκηση του Αετού συμφώνησαν ο 29χρονος μέσος Παναγιώτης Αντωνόπουλος, που έπαιζε πέρυσι στον Κένταυρο Βριλησσίων, ο 18χρονος αριστερός μπακ Σταμάτης Φράγκος από τον Αήττητο και τρεις 17χρονοι από την Τριγλία Ραφήνας.

Οι μέσοι Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος και Χάρης Βατίστας, αλλά και ο αριστερός μπακ Βασίλης Αρβανιτίδης. Παράλληλα, το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα διατήρησε το 90% του περσινού ρόστερ, γεγονός που επισημαίνει ο Μάνος Χωριανόπουλος.

Ο τεχνικός του Αετού, σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Πνεύμα» τόνισε: «Έχουμε σαν προγραμματισμό να κάνουμε μια καλή πορεία και να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα, με πρώτο στόχο την παραμονή στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα μας είναι νεανική, με μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 21 έτη. Τα παιδιά δουλεύουν σωστά και έχουν απόλυτη συγκέντρωση και είμαστε στο στάδιο του να βρούμε σιγά-σιγά ρυθμό».

Ο Αετός έπαιξε την Κυριακή ένα ακόμη φιλικό με τους Νικητές Ανθούσας και πήρε τη νίκη με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Ιωάννου και ένα αυτογκόλ, ενώ την Τετάρτη έχει πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Παλληνιακό, εκτός έδρας στις 6μ.μ.

(πηγή: irafina)

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Οι ενάρξεις των πρωταθλημάτων και κυπέλλου…

Abola Team

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Την μεταγραφή του Γρηγόρη Μουτζάκα ανακοίνωσε ο Ράμνους Γραμματικού.

Abola Team 2