free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: “Το πρωτάθλημα ν’ αρχίσει με νέο πίνακα διαιτητών”

Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νέο πίνακα διαιτητών στην Super League ζήτησε μιλώντας στην «ΕΡΑ Σπορ» ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στη συνάντηση των ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Επίσης σχολίασε αρνητικά την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη στις εκλογές στις ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Θέλει να εξυγιάνει και να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Κοντονής, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Πρέπει να αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας. Δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε με διαιτητές που τίναξαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στον αέρα. Τι θα γίνει αν ξανάρθει ο Παππάς στην Τούπμα. Εάν δεν αλλάξουν οι πίνακες θα πρέπει κάποιοι διαιτητές να μην ορισθούν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η FIFA ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα και εμείς ζητήσαμε από την ΕΠΟ να την καλέσει άμεσα για το θέμα της διαιτησίας”.

Για την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέπτεται ο κ. Ελευθεριάδης. Μακεδόνας ων να πάει κόντρα στον κ. Γραμμένο που είναι ένας έντιμος παράγοντας. Δικαίωμά του να βάζει υποψηφιότητα αλλά απορώ πώς θα κατέβει. Οι Ενώσεις θα κρίνουν ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βγάλει το ποδόσφαιρο από το βούρκο».

Πηγή: soccerplus.gr

Related posts

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

Abola Team 2

40 παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τον Αχαρναϊκό!

Abola Team 3

Αστέρας Βάρης: Ο Ζαραδούκας τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής

Abola Team