free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Τρεις σημαντικές ανανεώσεις για τον Κεραυνό – Αισιόδοξος ο Μακροδημήτρης

Η διοίκηση συμφώνησε σε όλα με τρεις πολύτιμες μονάδες και συγκεκριμένα τους Χαντζάρα, Λιούμη και Μαριόλ – «Η βασικότερη δύναμη του ιστορικού Κεραυνού είναι ο κόσμος του», δηλώνει ο κόουτς Τάκης Μακροδημήτρης

 

Σημαντική επιτυχία για τη νέα, ισχυρή, διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας υπό την προεδρία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά. Όπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος συμφώνησε σε όλα με τρεις πολύτιμες μονάδες του ρόστερ, οι οποίοι παραμένουν στις υπηρεσίες του κόουτς Τάκη Μακροδημήτρη.

Ο λόγος για τον ικανότατο και πολύπειρο γκολκίπερ Θωμά Χαντζάρα, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και αφού συμφώνησε προ ημερών σε όλα με τους διοικούντες παραμένει στο δυναμικό του Κεραυνού. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη και ένα ευχάριστο νέο για τους Κερατιώτες που κράτησαν στο ρόστερ τους ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Κεραυνού.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον εξαιρετικό αμυντικό μέσο (παίζει με την ίδια άνεση και αριστερό μπακ-χαφ) Δημήτρη Λιούμη. Ο αριστεροπόδαρος άσος διαθέτει μεγάλη ποιότητα, ήταν και εκείνος πέρυσι στους διακριθέντες του Κεραυνού και παραμένει κάτοικος Κερατέας. Τέλος, σε συμφωνία με τη διοίκηση ήρθε και ο ταλαντούχος αριστερός μπακ-χαφ Μαριόλ Μπρότσι, που προέρχεται από γεμάτη σεζόν και είναι δεδομένο πως θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις και εκείνος.

Οι παραπάνω θετικές εξελίξεις με τις ανανεώσεις αλλά και οι ισχυρές μεταγραφές που θα ακολουθήσουν έχουν φέρει μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία στις τάξεις του Κεραυνού. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις που μας παραχώρησε ο έμπειρος και πετυχημένος προπονητήςΤάκης Μακροδημήτρης, που τόνισε: Η ομάδα θέλει δουλειά και υπομονή για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας σεζόν. Το σίγουρο είναι πως ο Κεραυνός θα επανέλθει δυνατός και θα σταθεί στα πόδια του. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο και θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας. Άλλωστε η βασικότερη δύναμη του ιστορικού Κεραυνού είναι ο κόσμος του και θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 8-9/12 στην ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Μαρκό: «Θα τιμήσει τον Σωτήρη Λεοντίου»

Abola Team

Ετήσια Συνδρομή Σωματείων που συμμετέχουν μόνο στα πρωταθλήματα των Υποδομών

Ρένος Γιαμπουράς