free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πρόκριση χωρίς να φορτσάρει ο Νικολακάκης

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ομάδα του Κώστα Βρεττού, που επικράτησε 0-2 της Νίκης Δροσιάς

 

 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-2

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση του, ωστόσο ο ΑΠΟ Νικολακάκης πέτυχε τον σκοπό του. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού το Σάββατο (10/9), στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, επικράτησε 0-2 της Νίκης Δροσιάς και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ποιότητα και την εμπειρία τους κατά διαστήματα κι αυτό ήταν αρκετό για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Ο Νικολακάκης άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα χάρη σε γκολ του Παπιδάκη (5′) με ωραίο σουτ, ενώ στο 70′ ο Νταγιάντας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες και γι’ άλλα τέρματα, ενώ η Νίκη Δροσιάς ήταν αρκετά μαχητική και το πάλεψε.

Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας Δ., Καραθανάσης

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Γκιόκας, Κούζας, Παναγιωτίδης, Καρατζίκος, Μπέτσης, Γιαβρής, Μαρόλιας (87′ Σκριβάνος), Θεοχάρης (53′ Κούλης), Λιβαθηνός (75′ Μητρόπουλος), Μυλιώτης, Καλαμαράς.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Παπαδόπουλος, Κουμουλίδης, Πιτσούνης, Καλέρης (80′ Πεΐδης), Μουκάνης, Παπιδάκης (60′ Νταγιάντας), Εγιουρούμ (85′ Καραγιαννίδης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Κάτσικας: «Πήραμε μία νίκη που είχαμε ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Εργομετρικά στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Abola Team 2

Κρυονέρι – Μάχη Μαραθώνα 2-1 (vid)

abola10