free page hit counter
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

Έδειξε τα… «δόντια» του ο Πειραϊκός!

Δύσκολα έβαλε ο Πειραϊκός στον Αστέρα Κερατσινίου,οι δεύτεροι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (3 – 2), με το σκορ της κανονικής διάρκειας και της παράτασης να είναι το 1 – 1. Πριν το ξεκίνημα του αγώνα υπήρχε φαβορί. Και αυτός ήταν ο Αστέρας Κερατσινίου.

 

Όμως στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν δύο ισάξιες ομάδες. Μάλιστα οι γηπεδούχοι αν και χαμηλότερης κατηγορίας απέδειξαν εμπράκτως πως θα αποτελέσουν ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο στη Β΄ΕΠΣ Πειραιά.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως ο Πειραϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του και να προηγηθεί. Στο 34ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ του Σαμ από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Βαρβαρέσου, δεύτερη του Ξυμιαλή και ο 2ος αρχηγός της ομάδας, Θεοχαράκης, από κοντά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Κερατσινίου κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 75′ όταν ο Τσιάβος βγήκε τετ – α – τετ και νίκησε τον Μπακαλάρο, ο οποίος μέχρι εκείνο το λεπτό είχε στήσει… “τοίχο” μπροστά από την εστία του. Η παράταση ολοκληρώθηκε δίχως να έχουμε κάποια αλλαγή στο σκορ και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν με 3-2 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης.

Για τον Πειραϊκό ευστόχησαν οι Μάσιος και Σαμ, ενώ τα πέναλτι των Καλλυβωκά και Θεοχαράκη αποσόβησε ο Βώκος και ο Νότης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Για τον Αστέρα Κερατσινίου οι Δεσύλλας, Ρεϊσόπουλος και Λάλος δεν αστόχησαν ενώ το πέναλτι του σκόρερ Τσιάβου απέκρουσε ο Μπακαλάρος.

 

Οι Συνθέσεις:

Πειραϊκός (Κατιρτζόγλου Δημήτρης, Χλιάρας Δημήτρης): Μπακαλάρος, Μητσοκάπας, Μηλιώνης, Κυρτίδης, Νότης, Θεοχαράκης, Μάσιος, Σαμ, Βαρβαρέσος (79΄Καραγιαννάκης), Ξυμιαλής (119΄Αραβαντινός), Καλλυβωκάς.

Αστέρας Κερατσινίου (Θεόδωρος Ντέμος): Βώκος, Κοντορήγας, Ρεϊσόπουλος, Βασιλικός, Δεσύλλας, Μιχαλακάκος, Πατινιώτης, Λάλος (106΄ λ.τ. Φλωρόπουλος), Ντάκτης, Ντραγκότι (110΄Βουμβουλάκης (λ.τ. 115΄Μαργέτης), Τσιάβος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Λυτρίβης, Μητάκος, Κωνσταντόπουλος

Επιμέλεια: Βασιλείου Χαράλαμπος.

 

 

Related posts

Θησέας-Νέο Ικόνιο 3-2

Abola Team 3

Πανιώνιος Κερατσινίου-Χατζηκυριάκειο 2-2

Abola Team 3

Άνω Νεάπολη-Αστέρας Νίκαιας 0-2

Abola Team 3