free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Αθλήτρια των Παραολυμπιακών ευχαρίστησε τον Σαββίδη για την βοήθεια του

Την συμμετοχή της Στέλλας Σμαραγδή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στήριξε ενεργά ο Ιβάν Σαββίδης, που βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας εδώ και αρκετό καιρό.

 

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια, φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια των μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που την βοηθάει και την στήριξε ενεργά στη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.
«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Ρίο με την 10η θέση στο άλμα εις μήκος και την 11η θέση στα 100μ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Σαββίδη που βοήθησε να έρθει ο προπονητής μου και να είναι μαζί μου για δεύτερη συνεχόμενη Παραολυμπιάδα. Επιπλέον ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίξατε και με γεμίσατε με ευχές και πολλή όρεξη. Συνεχίζουμε δυνατά με νέους στόχους».
ΠΗΓΗ: arenafm.gr

Related posts

Στα 26 λέει πως έχει πραγματοποιήσει τα παιδικά του όνειρα. Θα πεις ότι δεν πρέπει να ήταν ακριβώς τρελά. Ο Vladimír Weiss θα σου απαντήσει πως ήταν αυτά που ήταν και ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. Ο πρώτος (χρονικά) σκόρερ των Σλοβάκων στο Euro 2016

Ρένος Γιαμπουράς

Predator Precision: Ένα από τα πιο κλασικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas επιστρέφει!

Abola Newsroom

Αγγλία – Ισλανδία 1-2 (vid)

Abola Newsroom