free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Την έκπληξη ο Αχιλλέας!

Ο νεοφώτιστος Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών ήταν άκρως αποτελεσματικός και επικράτησε (2-1) στην πρεμιέρα του ισχυρού Παλληνιακού

 

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1

Στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών… έσκασε η έκπληξη της πρεμιέρας! Συγεκριμένα, ο νεοφώτιστος Αχιλλέας, ήταν άκρως αποτελεσματικός και επικράτησε με σκορ 2-1 απέναντι στον ισχυρό Παλληνιακό, σε ματς που είχε καλό ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι του Καβαλάρη έπαιξαν έξυπνα και είχαν την ουσία, απέναντι σε μια Παλλήνη που δεν βρέθηκε στην καλύτερη ημέρα της και το πλήρωσε. Ο Θεοδώρου με μακρινό σουτ-κεραυνό στο 55′ έκανε το 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Χαρίση στο 57′ (είχε προηγηθεί όμορφος συνδυασμός των Κυριόπουλου – Υφαντή). Ο Αχιλλέας, ωστόσο, στο 85′ κατάφερε να κλέψει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Σταματόπουλο να σκοράρει με σέντρα-σουτ. Ο Παλληνιακός του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είχε απειλήσει νωρίτερα έχοντας δύο χαμένα τετ α τετ με τους Κυριόπουλο και Κούση.

Διαιτητές (άψογοι): Αντιπαριώτης, Μπούξμπαουμ, Δουλγεράκης

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Αβραμόπουλος, Καπούλας (57’ Καψιώχας), Σταματόπουλος, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Καλογήρου, Θεοδώρου (72’ Λέσι), Τσάκαλος, Σάλαρι (55’ Μαραντίδης)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (82′ Παυλίδης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Υφαντής, Κυριόπουλος (71′ Μαυράκης), Καστής, Κοβάνης (77′ Καβαδδίας).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου-Σαρωνικός Αναβύσσου 2-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα 25/3

Abola Newsroom

Σαρωνικός Αναβύσσου-Μαύρος Αετός 1-0

Abola Team 3