free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Επίθεση Χρυσάφη σε Γιαρένη – ΕΠΣΑΝΑ, τον άδειασε η Θύελλα!

Με αφορμή την κλήση της Θύελλας Ραφήνας σε απολογία, για δικές του «δυσμενείς» κρίσεις, ο Σταύρος Χρυσάφης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ένωσης, με τους Λιγνιτωρύχους πάντως να τον… αδειάζουν

 

 

Μπορεί οι εκλογές στην ΕΠΣΑΝΑ να τελείωσαν με θριαμβευτή τον Δημήτρη Γιαρένη, ωστόσο η κόντρα του νυν προέδρου της Ένωσης με τον Σταύρο Χρυσάφη καλά κρατεί. Ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαμακάριου κ. Χρυσάφης λοιπόν, με αφορμή την κλήση της Θύελλας Ραφήνας σε απολογία, για δικές του «δυσμενείς» κρίσεις, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ένωσης τονίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να τον εκφοβίσει. Να θυμίσουμε εδώ πως ο κ. Χρυσάφης, φαινόταν όλο αυτό το διάστημα να έχει αναλάβει σημαντικότατο πόστο στην Θύελλα Ραφήνας, αυτό του εκπρόσωπου του σωματείου στην ΕΠΟ… Και λέμε φαινόταν διότι η κλήση της Θύελλας σε απολογία, με αφορμή όλα τα παραπάνω, έφερε την επίσημη διάψευση των Λιγνιτωρύχων οι οποίοι ουσιαστικά… άδειασαν τον κ. Χρυσάφη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το σωματείο.

Αναλυτικά και η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣΑΝΑ:

Ύστερα από κλήση της ομάδας Θύελλα Ραφήνας στο Διοικητικό Συμβούλιο, προσήλθε ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας και διαβεβαίωσε ότι ο κ.Χρυσάφης δεν έχει καμία σχέση με το σωματείο τους.

Δείτε και την ανακοίνωση του Σταύρου Χρυσάφη κατά του Δημήτρη Γιαρένη:

“Μετά την κλήση σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ (σ.σ. Θύελλα Ραφήνας) ενώπιον του Δ.Σ. της Ενωσης για «δυσμενείς» μου κρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο όπως αναφέρουν, απευθύνομαι στον Πρόεδρο της Ενωσης θέλοντας να του υπογραμμίσω τα εξής: Δεν μπορεί να με εκφοβίσει, να με φιμώσει με κανένα δυνατό τρόπο παρόλες τις παράτυπες προσπάθειες και ενέργειες του.

Του τονίζω ότι θα πληροφορώ και θα εκφράζομαι ελεύθερα γιατί είναι νόμιμο συνταγματικό μου δικαίωμα και ως υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική στα έργα της νυν διοίκησης. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «Εχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει».

Σε αντίθεση με εσάς κύριε, αν γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω και αναμοχλεύσουμε τις μνήμες μας, το μόνο που θα θυμόμαστε από τα site που διαχειριζόσασταν είναι προσωπικές προσβολές στην προσωπικότητα, την τιμή, την υπόληψη και την ιδιωτική ζωή Προέδρων σωματείων, μελών Δ.Σ., θεσμικών οργάνων, γραμματέων της Ενωσης, διαιτητών κλπ. Θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι τα παραπάνω προστατεύονται παραδοσιακά από τον Αστικό κώδικα. Δεν ασκούσατε κριτική κύριε αλλά πράξατε αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε, να διαδίδεται, όπως σας αντιπροσωπεύει, πίσω από την ανωνυμία κάποιων blogs, φήμες με σκοπό να βλάψετε την τιμή και την υπόληψη συγκεκριμένων ανθρώπων. Αυτή είναι η χαώδης διαφορά μας Κύριε”.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Πέρασε με τεσσάρα ο Ραμνούς Γραμματικού (4-1)

Abola Team

“Μπαμ”με Παναγιωτόπουλο

Ανοικτό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ανατολικής Αττικής

Ρένος Γιαμπουράς