free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Δημοτικό στάδιο Ιλίου ο Ιάσων υποδέχθηκε το Νεοπεντελικό σε έναν αγώνα,

Στον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου ο Ιάσων υποδέχθηκε το Νεοπεντελικό σε έναν αγώνα, που είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ιάσων να μπαίνει “ορεξάτος” στον αγωνισιτκό χώρο πιέζοντας το Νεοπεντελικό, ο οποίος δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει αποτελεσματικά την μπάλα υπό πίεση. Έτσι, το πάνω χέρι είχαν στο ξεκίνημα οι οικοδεσπότες, που υποβιβάστηκαν τη σεζόν 2015-2016 από την Α’ κατηγορία. 

 

Δυνατό ξεκίνημα για Ιάσονα

 

 Σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο οι Ιάσωνας προηγήθηκε στο 13’ με γκολ του Βασιλάκου, ενώ στο 34’ ο νεαρός Αγγελόπουλος διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος του αγώνα. Δυναμικό παιχνίδι από τον Ιάσων, γρήγορες μεταβιβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και αρκετή κινητικότητα από τους παίκτες του στο χώρο του κέντρου ήταν τα στοιχεία, που κυριαροχύσαν στο πρώτο ημίχρονο από τον Ιάσονα Ιλίου.

 

 Ο Νεοπεντελικός προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι σε μια ομάδα, που πέρσι αγωνιζόταν σε ανώτερη κατηγορία. Δεν έδειξε την ανάπτυξη από τα άκρα, που είχε παρουσιάσει στα φιλικά, ωστόσο προσανατολίστηκε στην δημιουργία και την κυκλοφορία της μπάλας από τον άξονα.

 

Ανεβασμένη Πεντέλη, αλλά δεν ήταν αρκετό

 

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ιάσονα Ιλίου να έχει κατεβάσει ταχύτητα, χωρίς να χάσει τον έλεγχο του παιχνδιού. Είχε κάποιες ευκαιρίες και δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Νεοπεντελικού, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Αυτό το οποίο τόνιζαν οι ιθύνοντες του Ιάσονα, ήταν πως ναι μεν η ομάδα βγάζει κούραση από την προετοιμασία, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα τους, παραμενοντας σταθερή σε θετικό πρόσημο και στο δεύτερο ημίχρονο.

 

 Στον αντίποδα ο Νεοπεντελικός εμφανίστηκε ανεβασμένος, ήταν περισσότερο δημιουργικός, είχε κάποιες καλές φάσεις με κορυφαία μια κεφαλιά, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ιάσονα. Ήταν πιο συγκεντρωμένος ανασταλτικά ο Νεοπεντελικός, έδειξε καλύτερες συνεργασίες και πιο γρήγορη κυκλοφορία συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο.

 

Εν κατακλείδι δεν έφτασε στο Νεοπεντελικό η ανεβασμένη του απόδοση και η αγωνιστική πτώση των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να λήξει υπέρ της οικοδεσπότριας ομάδας ο αγώνας με σκορ 2-0. Από την άλλη αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην Α’ κατηγορία δείχνουν στό Ίλιον, ωστόσο οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί.

 

Οι ενδεκάδες:

Ιάσων: Τσαντες, Σακαρτζής, Ελίνι, Αγγελόπουλος, Βασιλάκος, Μιχαλόπουλος, Βασιλικός, Μποδώνιας, Πατσιαβούρας, Γέγες, Σπυρόπουλος

 

 

Νεοπεντελικός: Μουντεβέλης, Φιλίππης, Τζήνας, Μπουμπούκος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Σακελλίων, Γεωργατζέλης, Κωστής, Σαγματόπουλος, Μαρουίδης

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Χρηστος Παπαγιαννης ABOLA.GR

Related posts

Ο Κατσαρός στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/11) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 11/3

Abola Newsroom