free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Νέα νίκη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου επικράτησε 3-1 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα

 

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 3-1

Με τον ιδανικότερο τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, ο οποίος μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Βάρης, κατάφερε να επικρατήσει 3-1 του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου ήταν καλύτερη, είχε ένα εκρηκτικό διάστημα από το 15′ μέχρι το 47′ και με δύο γκολ του Μαρσέλλου κι άλλο ένα του Καραχάλιου έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Αχιλλέας στο ξεκίνημα ήταν αρκετά τολμηρός, μπήκε δυνατά και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά με το καλημέρα, όταν ο Τσαλιαγκός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά είδε τον Ντογκοτάρι να του λέει όχι. Μετά το πρώτο τέταρτο το Μπογιάτι ανέβασε ρυθμούς, κυκλοφόρησε τη μπάλα και η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 18′: Από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου, ο Ποστόλι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μαρσέλλο κι αυτός με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που κυριαρχούσε σε εκείνο το διάστημα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ντογκοτάρι έκανε το γέμισμα, οι αμυντικοί του Αχιλλέα δεν συνενοήθηκαν σωστά με τον γκολκίπερ και ο Καραχάλιος έξυπνα το εκμεταλλεύτηκε, γράφοντας με ωραίο σουτ το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Όλα ουσιαστικά τελείωσαν με την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Μαρσέλλος με πλασέ έγραψε το 3-0, εκμεταλλευόμενος την τρομερή προσπάθεια και ασίστ του Καραχάλιου. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς και έδωσαν την ευκαιρία στον Αχιλλέα να ανέβει, ψάχνοντας ένα γκολ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 94′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάκαλου.

***Διακριθέντες για το Μπογιάτι οι Καραχάλιος, Μαρσέλλος, Μπούσιος και Σεβδαλής.

***Με την έναρξη της επανάληψης ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών έφτασε κοντά στην μείωση, ωστόσο ο βοηθός ανέκοψε προσπάθεια για οφ-σάιντ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς θεωρούν πως ο επιθετικός ποδοσφαιριστής καλύπτεται καθαρά.

Διαιτητές: Αντωνίου, Τζαφόλιας Β., Κάλλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (76′ Κατσέρης), Σεβδαλής, Ποστόλι, Οικονομόπουλος, Κάρος, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (72′ λ.τρ. Αθανασίου), Μαρσέλλος (70′ Ντάρλας), Ζουρούδης, Μπούσιος.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Αβραμόπουλος (40′ Σιαδήμας), Καπούλας (65′ Καψιώχας), Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Καλογήρου, Θεοδώρου (46′ Σάλαρι), Τσάκαλος, Σταματόπουλος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3 – 1 [highlights]

admin

Τριπλή απόκρουση σε πέναλτι του γκολκίπερ του Αστέρα Βάρης Μαρινάκη στο ματς με Γλυκά Νερά (0-0)

Abola Team 3

Φιλική ήττα για την Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς