free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Πήρε την πρόκριση στην ματσάρα η ΑΠΕ

 

 

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 4-2 στην παρ.

Μετά από ματς θρίλερ και με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ η Αγία Ελεούσα στο γήπεδο Ρουφ, ήταν τιμωρημένη από πέρυσι, νίκησε με 4-2 στην παράταση τα Πετράλωνα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 15′ ο Παναγιωτάκης με πέναλτι σε ανατροπή του Καρατζά το 1-0 για την Αγ. Ελεούσα που έκανε το 2-0 στο 35′ με αυτογκόλ του Μουσάϊ. Στο 51′ σε ανατροπή του Λάππα ο Ρόκο με πέναλτι μείωσε σε 2-1 ενώ στο 62′ ο Μουσάϊ με προβολή έφερε το ματς στα ίσια και το έστειλε στην παράταση. Εκεί η μπάλα τιμώρησε τα Πετράλωνα που προηγουμένως δεν σκόραραν σε τρία τετ-α-τετ με τον Ρόκο. Στις δύο περιπτώσεις στο 64′ και 71′ έσωσε ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ο Σταυριανουδάκης με εκπληκτικές αποκρούσεις ενώ στο 79′ έσωσαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

Στο 110′ ο Διονυσόπουλος με πλασέ μετά από σόλο του Καρατζά το 3-2 και στο 118΄ο Καρατζάς που επίσης διακρίθηκε με σουτ έγραψε το τελικό 4-2 για την Αγ. Ελεούσα. Απόκρουση για όσκαρ του Σταυριανουδάκη στο 59′ σε μακρινό σουτ του Σταύρου, στο 104′ η μπάλα ελάχιστα άουτ σε κεφαλιά του Παναγιωτάκη όπως και στο 118′ σε σουτ του Ρόκο, ενώ στο 114′ τα Πετράλωνα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρόκο από τον Παπαδόπουλο.

Με λάθη η διαιτησία του Φίτσα, καλοί οι βοηθοί Κοσκινάς, Βασιλειάδης.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης, Παπαδόπουλος, Μουστάκης, Κύβελος(70′ Γιολδάκης), Κοντοπύργιας(61′ Διονυσόπουλος), Καργιώτης, Κλωνάρης, Καρατζάς, Παναγιωτάκης, Ηλιόπουλος(81′ Αβίντογλου).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Λογοθέτης, Καλλιώρας(88′ λ.τ. Καρούμπαλης), Βέλλης, Ρούσα(46′ Σταύρου), Χατζημιχάλης, Λάππας, Τσάκαλη(46′ Χελιώτης), Μουσάϊ, Ρόκο, Λεβέντης, Νικούλης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις

Abola Team

Η ΕΠΣΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Ακαδημιών

Abola Team 3

Στο συνεχίζεται!

admin