free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

“Πέταξε” με τη νίκη από το Περιστέρι ο Χαραυγιακός! (φώτο)

 

«Απέδρασε» με σπουδαία νίκη από το Περιστέρι ο Χαραυγιακός που επικράτησε με 1-0 του Ηφαίστου και αποδεικνύει γι’ ακόμη μία φορά ότι θα είναι ο διεκδικητής του τίτλου!

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-1

*Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα, καθώς και δηλώσεις θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε στην εκπομπή μας (“Πάμε Μπάλα”) τη Δευτέρα το βράδυ (3/10) στις 20:00 στο Alert TV.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα 60’ του αγώνα και θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς. Στα πολύ θετικά για το Χαραυγιακό το γεγονός ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Δημήτρης Αναστασόπουλος σκόραρε για δεύτερη φορά στην ισάριθμη εμφάνισή του με τους ‘νερατζούρι’! Αυτή τη φορά μόλις στο 2′ με όμορφη ψηλοκρεμαστή λόμπα!

Ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 60’ οι γηπεδούχοι που δημιούργησαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και απέδειξαν και αυτοί με την πλευρά τους ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να τερματίσουν ψηλά! Στο 57’ τραυματίστηκαν μετά από διεκδίκηση της μπάλας στο κεφάλι οι ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού Παπαδημητρίου και Ράμμος με τον πρώτο να αντικαθίσταται και να πηγαίνει στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός γλύτωσε οριακά το κάταγμα στη μύτη.

Στο 89’ αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας ο προπονητής των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Χαντές ο οποίος προς τιμήν του μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ζήτησε συγγνώμη.

*Η διοίκηση του Χαραυγιακού ευχαριστεί δημόσια τον Ήφαιστο Περιστερίου για τη φιλοξενία και τονίζει ότι θα ανταποδώσει στο αντίστοιχο ματς στο δεύτερο γύρο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Νικολαδός-Φωτιάδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραΐτης, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Ζώγκος Β. (73’ Παπαγιάννη), Γιάκας, Κυριακόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Μπότης, Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος, Χίος (82’ Ζώγκος Α.)  

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Βαζούκης, Βενέτης (46’ Ράμμος), Τουγουτζόγλου, Μπιρμπιλής, Παπαδημητρίου (61’ λ. τρ. Χαρισάκης), Κουντουριώτης, Φωστέρης (78’ Κωνσταντόπουλος), Ζήσης, Χατζηπαναγιώτης, Αναστασόπουλος

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/3

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (16/2)

Abola Team