free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σταθερά ανοδικά ο Άγιος Ιερόθεος

 

Οι Περιστεριώτες πήραν με άνεση το τρίποντο απέναντι στον Ηλυσιακό (2-1).

 

Στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο βρίσκεται ο Άγιος Ιερόθεος, που πανηγύρισε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Ηλυσιακό με 2-1. Οι Περιστεριώτες έφτασαν με άνεση στο τρίποντο, παρά το γεγονός ότι το τελικό σκορ δημιουργεί την αίσθηση ότι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί πως ντεμπούτο στον πάγκο του Ηλυσιακού έκανε ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ήταν το 43′ όταν ο Θανόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Σούφλας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Δάρρας με μια δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 60′ ο Πανούσης έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, συνδυάστηκε άψογα με τον Γκουτσούλα και με άπιαστο σουτ έγραψε το 2-0 για τον Άγιο Ιερόθεο, που πλέον απλώς καλούνταν να διαχειριστεί τον χρόνο που απέμενε. Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό σουτ του Ιωάννου. Θα πρέπει να τονιστεί ότι στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ηλυσιακός έπαιξε με δέκα παίκτες, μετά από αποχώφηση του Καντούτση, ο οποίος ένιωσε αδυναμία.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Χατζηκαμαγιάννη και Δέλχα (Εύβοιας).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Ρουμπής (46′ λ. τρ. Κυρίτσης), Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γκουτσούλας, Πανούσης (75′ Νιζάμης), Καραμέρης (70′ Ζήκος), Σούφλας, Θανόπουλος, Σαγανάς

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Κοντοπίδης, Μέξης, Πιπίνης, Καντούτσης, Φλέγκας, Σαμιώτης (28′ λ. τρ. Κωνσταντόπουλος), Κουντού, Στρίγγας (65′ Βουτσιώτης), Μάλτσι, Γεωργακόπουλος (65′ Σάμαρης), Ιωάννου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Μάρκος Δήμου: Δεν μας φοβίζει αλλά ούτε είναι εύκολος ο όμιλος της Τριγλίας Ραφήνας

Abola Team 2

Από τη Λευκάδα στο Μαρτίνο ο Δ. Μπουρδούβαλης

Abola Team 2

Ανανέωσαν Μαραγκουδάκης, Βιένας, Πάρης Βακερλής και Βλάχας στον Χαραυγιακό

Abola Team 3