free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Φωνάζει» και επίσημα για τη διαιτησία το Κρυονέρι

«Ο Σύλλογος μας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κυρίου Γιαρένη και της διοίκησης του για να καθαρίσει επιτέλους η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α από ανθρώπους οι οποίοι είτε δεν έχουν τις ικανότητες να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν, είτε σκόπιμα κάνουν αυτά που κάνουν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Έντονα παράπονα για τη χθεσινή διαιτησία στο ματς με την Μάχη Μαραθώνα έχουν στο Κρυονέρι. Μάλιστα τα εξέφρασαν με επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας (10/10), αναφέροντας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

O AO Κρυονερίου πίστεψε και πιστεύει πως η προσπάθεια της νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α θα μπορέσει να αλλάξει την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Βορειοανατολικής Αττικής.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια ημέρα στην άλλη και είναι απολύτως κατανοητό πως χρειάζεται χρόνος προκειμένου να εξαφανιστούν τα ”φαντάσματα” του παρελθόντος το ταχύτερο δυνατό για να γίνει το άθλημα ξανά ελκυστικό.

Την Κυριακή 9/10/2016 οι κερκίδες του γηπέδου μας ήταν γεμάτες με φιλάθλους και των δύο ομάδων,μέχρι το 66′ λεπτό οι αθλητές προσέφεραν έναν αγώνα κυριολεκτικά διαφήμιση του ποδοσφαίρου με την ατμόσφαιρα να είναι εκπληκτική!

Στο 67′ λεπτό ο ”άρχοντας” του αγώνα θέλησε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του για να γίνει εκείνος ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού χωρίς να ιδρώσει.

Υποδεικνύει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι όντας 20 μέτρα πίσω από τη φάση και ενώ ο βοηθός που βρίσκεται στα 5 μέτρα έχει το σημαιάκι κατεβασμένο (δε ζήτησε καν την άποψη του).

Η ομάδα μας,μετά την εύστοχη εκτέλεση του,έμεινε να κυνηγάει το σκόρ με 10 παίκτες.

Μετά από 10 λεπτά η Μάχη σκοράρει και δεύτερο τέρμα,ο βοηθός υποδεικνύει (σωστά) τον σκόρερ σε θέση offside, ο ”άρχοντας” δέχεται την υπόδειξη του βοηθού αρχικά, κατόπιν συνεννοήσεως όμως αποφασίζει να την αλλάξει μερικά λεπτά αργότερα μετρώντας το γκολ ως κανονικό παίρνοντας τη φάση πάνω του και μετατρέποντας τον αγώνα σε ροντέο…

Ο Σύλλογος μας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κυρίου Γιαρένη και της διοίκησης του για να καθαρίσει επιτέλους η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α από ανθρώπους οι οποίοι είτε δεν έχουν τις ικανότητες να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν, είτε σκόπιμα κάνουν αυτά που κάνουν προκειμένου να μην τελεσφορήσει η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Προκειμένου να υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το τι ακριβώς έγινε εχθές παραθέτουμε σχετικό βίντεο.

ΥΓ: Ευχαριστούμε τη Μάχη Μαραθώνα για την παραχώρηση του οπτικού υλικού.

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το αυριανό (26/3) πρόγραμμα

Abola Team

Στην ΑΠΕ Λαυρεωτική (και) ο Νίκος Απέργης!

Ρένος Γιαμπουράς

Στις 8 Αυγούστου ξεκινά το «χτίσιμο» του φετινού Άρη Βούλας!

Ρένος Γιαμπουράς