free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ηλιούπολη για τίτλο!

Μία Ηλιούπολη από τα… παλιά έχει κάνει την εμφάνισή της στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ!

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-0
Ο ιστορικός σύλλογος των νοτίων προαστίων και αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα κάτι που απέδειξε και κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου του οποίου επικράτησε με 3-0 με συνέπεια να βρίσκεται στην κορυφή μετά από τέσσερις αγωνιστικές μαζί με την Αγία Παρασκευή! Από την άλλη πλευρά οι «ροσονέρι» προβληματίζουν καθώς μετράνε μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς.
Πάντως ο ΓΣΗ δεν κέρδισε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ αφού έπρεπε να φτάσουμε στο 58΄ για να ανοίξει το σκορ ο Ανδριανόπουλος, για να έρθει στο 78’ και στο 88’ ο Γεμιστός και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Μάκη Μπαλαγιάννη!

 

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Νικολάου-Αραβίδης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (46΄Θάνος), Συμεωνίδης, Τερλελής (58΄λ. τρ. Βασιλάκος), Ρωμανός, Τσάπαλης (46΄Παπακωνσταντίνου), Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Βαμβακερής.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μαρκαντωνάκης, Ανιτσάκης, Γ. Μπούζας, Μουτζούρης, Τουβαλάρης, Παπαευθυμίου (35΄ λ. τρ. Κούτρης), Οκσίσογλου, Λιαγκόζης(71΄Πλέστης), Ντα Κόστα(65΄Λειβαδάς), Χέλμης, Θ. Μπούζας.
 
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.
 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (1/10) πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team

«Mπαμ» με Σούφλα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

«Έρχεται»… καταιγίδα μεταγραφών στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος