free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Βρεκούσης: Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου!

 

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Βρεκούσης παραχώρησε δηλώσεις για το πως αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι την ομάδα τους

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε στο πρωτάθλημα ο Καραβάς και συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, με την πορεία του. Όμως σε δηλώσεις του στο “Πάμε Μπάλα” ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Βρεκούσης εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπου που αντιμετωπίζουν την ομάδα του οι αντίπαλοι με το σκληρό παιχνίδι τους.

Πιο αναλυτικά: «Για άλλη μια Κυριακή περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει ιδιαίτερα ο τρόπος παιχνιδιού που επιλέγουν κάποιες ομάδες στην προσπάθεια τους να μας κερδίσουν. Στόχος όλων μας στον Καραβά ήταν και είναι να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βγάζει ωραίο ποδόσφαιρο ώστε να απολαμβάνουμε την Κυριακή μας. Σε αυτή την βάση κάναμε ότι καλύτερο να φέρουμε παίχτες με ποιότητα ανώτατων κατηγοριών αλλά και ένα αξιοζήλευτο τεχνικό τιμ με άριστες γνώσεις του ποδοσφαίρου. Φέραμε νέα παιδιά ταλαντούχα δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν με σκοπό την ανάδειξη τους.Με λυπεί ιδιαίτερα όταν βλέπω τις κλωτσιές να φεύγουν σαν βροχή και όλοι να βγαίνουν ματωμένοι από τα χτυπήματα και το μόνο που περιμένω είναι να τελειώσει το παιχνίδι και να βγούνε όλοι υγιείς από το γήπεδο. Κάναμε την υπέρβαση σε μια πολύ δύσκολη εποχή σαν διοίκηση και ασφαλίσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας προσπαθώντας να τους προφυλάξουμε έστω με αυτό τον τρόπο. Εμείς έχουμε αποφασίσει να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο οι άλλοι δεν ξέρω. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Καραβά και αυτό συνιστά για όλους μας επιτυχία εάν αναλογιστούμε ότι πριν από τρία χρόνια αγωνιζόμασταν στην Γ’ κατηγορία.

Σε μια έκτακτη συνάντηση που έγινε μεταφέροντας τους προβληματισμούς στην διοίκηση  ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο μας κο Σκανδάλη αλλά και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Ρούσσο ότι είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να κάνουν την υπέρβαση και τα αδύνατα δυνατά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και οι ανάγκες του προπονητή μας κου Μελά. Συνεχίζουμε λοιπόν το πλάνο που έχουμε χαράξει και επιφυλασσόμεθα για νέες εκπλήξεις.Ευχαριστούμε τον ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Πειραϊκός σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τους Νέους Δραπετσώνας

Ρένος Γιαμπουράς

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών-Σαββατοκύριακο (9-10/9) ξεκινάει το Κύπελλο

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Χατζηλίας στον Ηρακλή Νίκαιας

Abola Team 3