free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωσε και Σάντρι Κριεμάδη η ΑΠΕ Λαυρεωτική

 

Ένα πολυεργαλείο έβαλαν στην μηχανή τους οι Λαυριώτες, αφού απέκτησαν τον Σάντρι Κριεμάδη από τον Σαρωνικό Αναβύσσου

 

Ακόμα μια εξαιρετική μεταγραφική προσθήκη είναι γεγονός για την Λαυρεωτική, η οποία γεμίζει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες, πρώτης γραμμής!

Τελευταίο «χτύπημα», λοιπόν, για τους Λαυριώτες είναι ο Σάντρι Κριεμάδη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τίθεται άμεσα στα πλάνα του κόουτς Θανάση Πετούρη.

Να σημειώσουμε πως την υπόθεση του 24χρονου άσου χειρίστηκε προσωπικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΠΕΛ Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Σαρωνικού, ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος ο παίκτης, και εν συνεχεία απέσπασε και το «ναι» του ίδιου του Σάντρι.

Φυσικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να αφήσει την Ανάβυσσο για το Λαύριο, επιβεβαιώνει και τις καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα, η Λαυρεωτική με την απόκτηση του Κριεμάδη έβαλε στην μηχανή της ένα πολυεργαλείο, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο ως δεξιός μπακ-χαφ, όσο και ως εξτρέμ και δεκάρι. Ο Σάντρι προέρχεται από καλή σεζόν με την φανέλα του Κεραυνού Κερατέας, στον οποίο ανήκε μέχρι πέρυσι, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στον Κουβαρά.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ : ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ , ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

Abola Team 3

Τασιόπουλος: «Έγραψε ιστορία ο Άρης Βούλας»

Abola Team

Συλλυπητήρια ανακοίνωση o Αστέρας Βάρης για τον παλαίμαχο Γιάννη Ζορμπά

Abola Team 3