free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Τεράστια πρόκριση μέσα στην Βάρη ο ΠΑΣ Ωρωπός!

 

Η ομάδα του Ανδρέα Σκουβαρά επικράτησε 2-4 του Αστέρα και τον πέταξε εκτός Κυπέλλου

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 2-4

Στο γήπεδο της Βάρης σημειώθηκε η μεγαλύτερη έκπληξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου, καθώς ο τοπικός Αστέρας ηττήθηκε 2-4 από τον Ωρωπό και έμεινε εκτός Κυπέλλου!

Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» του Ανδρέα Σκουβαρά, κατάφεραν με μεγάλη εμφάνιση να πάρουν το διπλό-πρόκρισης και πλέον ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν στον γ’ γύρο την Άνοιξη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ωρωπό, που προηγήθηκε στο 2′ με όμορφη ατομική προσπάθεια του Παπαγεωργίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 18’… πάγωσαν για τα καλά την Βάρη, όταν σημείωσαν και δεύτερο τέρμα: Ο Παπαγεωργίου αυτή την φορά μετατράπηκε από εκτελεστής σε δημιουργός και με ωραίο φάουλ βρήκε τον Μπραχιμάι, αυτός έσπασε την μπάλα στον Νικολαου και εκείνος με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 0-2.

Από εκεί και πέρα πέρα ο Αστέρας… ξύπνησε, ανέβασε την απόδοση του και τα έπαιξε όλα για όλα. Μείωσε στο 41′ με τον Κοτζάι, ισοφάρισε στο 45′ με εκτέλεση πέναλτι του Κατσούγκρη και στο 70′ είχε δοκάρι με τον Τσερέζι! Ο Ωρωπός που σε εκείνο το σημείο πρόσεχε περισσότερο την ανασταλτική του λειτουργία, στόχευε στις αντεπιθέσεις και το πλάνο του Σκουβαρά βγήκε 100%.

Στο 75′ λοιπόν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα από δεξιά με τον Μίχα, ο οποίος έσπασε τη μπάλα στον Μπραχιμάι και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-3. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 85′ όταν με νέα αντεπίθεση ο Ωρωπός έγραψε το 2-4 με πλασέ του Κανάρη και σφράγισε την μεγάλη του πρόκριση στον επόμενη γύρο.

Διαιτητές: Πανούτσος, Κακάνης, Χαρισμανίδης

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Σταματόπουλος, Ιωακειμίδης, Τσερέζι, Ιωσήπου (75′ Ντόνης), Κόντι, Κοτζάι, Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Ζαμπάρας (35′ λ.τρ. Μαυροθαλασίτης), Μπάκι, Μερκούρης (85′ Λυμπερόπουλος).

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Μπαλόκας Γ., Αλιάι, Βολιώτης (70′ Γιουνάς), Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου (60′ λ.τρ. Κανάρης), Ευφραιμίδης, Φιλλής (88′ Κατσίκας), Μίχας, Μπραχιμάι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Κ16: Στον τελικό ο Αχαρναϊκός

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Οι διαιτητές και οι παρατηρητές του ερχόμενου σαββατοκύριακου (23-24/2)

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team