free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πάπιος: «Ο Αστέρας θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πάνω σε σταθερές βάσεις»!

 

Ο ισχυρός άνδρας της Βάρης στέλνει μήνυμα ενότητας και δηλώνει βέβαιος πως ο σύλλογος με επιμονή και υπομονή θα φτάσει εκεί που αξίζει

 

Η αλήθεια είναι πως ο Αστέρας Βάρης περνά φέτος μια μεταβατική, δύσκολη φάση, από την Γ’ Εθνική στην ΕΠΣΑΝΑ. Είναι λογικό η ομάδα να είναι επηρεασμένη απ’ όλες τις απόψεις, ωστόσο άπαντες κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να «χτιστεί» ένα σύνολο ισχυρό, πάνω σε σταθερές βάσεις. Πρωτεργάτης της προσπάθειας φυσικά είναι ο ισχυρός άνδρας του σωματείου Δημήτρης Πάπιος, ο οποίος ήταν εκείνος άλλωστε που το καλοκαίρι, σε μια δύσκολη περίοδο, βγήκε μπροστά και στήριξε τον Αστέρα. Αυτό θα συνεχίσει μάλιστα να κάνει και στη συνέχεια, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε προσωπική του δήλωση, «ο Αστέρας με επιμονή και υπομονή θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πάνω σε σταθερές βάσεις»! Ο πρόεδρος του συλλόγου προχώρησε στην παρακάτω προσωπική δήλωση μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου…

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Α.Ο. Κυανού Αστέρα Βάρης

Ειναι αναμφίβολα μια απο τις πιο δύσκολες χρονιές που αντιμετωπίζει η ομάδα μας .

Η μη παραμονή μας στην Γ΄ εθνική εχει φέρει μια δικαιολογημένη απογοήτευση, ειδικά με τον τρόπο που συνέβη. Σε αρκετούς φίλους που ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας, θα ήθελα να αναφέρω ότι το μεταβατικό αυτό στάδιο που περνά η ομάδα μας, ειναι αρκετά δύσκολο και λίγες ομάδες το πέρασαν ανώδυνα και χωρίς ολέθριες πολλές φορές επιπτώσεις .

Ειναι λοιπόν, μια αρκετά μεγάλη ευκαιρια, εφέτος, να δημιουργηθεί μια σταθερή και δυναμική βάση απο ποδοσφαιριστές οχι μόνον των Ακαδημιών μας, που ειναι ο πρωτεύων στόχος μας, αλλά και απο ποδοσφαιριστές που θα αγαπήσουν πραγματικά αυτόν τον σύλλογο .

Τα αποτελέσματα που ολοι επιθυμούμε ίσως αργήσουν να έρθουν, αλλά με ΕΠΙΜΟΝΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ να είστε σίγουροι ότι ο Κυανούς Αστέρας θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πάνω σε γερές και σταθερές βάσεις !!

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε τον στόχο μας και να μας κυριεύει η απογοήτευση .

Ειναι δύσκολος ο δρόμος και επιβάλετε να έχουμε συμμάχους την αγαπη και την ψυχική δύναμη όλων σας!!

Στα δύσκολα και στις αποτυχίες πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα χωρίς ανούσιες και εκ του ασφαλούς επικρίσεις .

Με ψηλά το κεφάλι και καθαρή σκέψη θα αντιμετωπίσουμε οποιοδηποτε πρόβλημα ή άσχημο αποτέλεσμα και να έρθει .

Είμαι αποφασισμένος, οπως και οι συνεργάτες μου, να δώσουμε τον αγωνα μας, για το καλο και μόνον του Α.Ο. Κυανού Αστέρα Βάρης !!».

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Ν. Παπιος

Related posts

Απόδραση με Καραχάλιο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου! VIDEO!!

Ρένος Γιαμπουράς

Η Άνοιξη 2-0 τον Άρη Βούλας-Τραυματίστηκαν στο κεφάλι Ζαχαρόπουλος και Μήτσιος

Abola Team 3

Γ. Τσούνης: “Πληρώνουμε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και την απειρία των παικτών ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι”

Abola Team 2