free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νέα σκληρή επίθεση Γιώργου Σπανέα σε Γιαρένη

 

«Ο δρόμος για να ενημερωθούν όλα τα μέλη της ΕΠΣΑΝΑ είναι ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Ένα ΔΣ ανοιχτό και είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος! Η ΕΠΣΑΝΑ ανήκει στα Σωματεία της και όχι στον Πρόεδρο της», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γ.Γ. της ΟΔΠΕ, απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Γιαρένη

 

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΔΠΕ Γιώργος Σπανέας μας απέστειλε την παρακάτω προσωπική δήλωση με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη:

«Από το πρωί διαβάζοντάς τις ανακοινώσεις του Κου Γιαρενη αναρωτιόμουν γιατί να θέλει κάποιος να πάρει πιστοποιητικό ψεύτη και συκοφάντη . Προσωπικά εγώ δεν θεωρώ ότι η σιωπή του είναι αδυναμία όπως λέει, απλά είναι αδύναμος. Δεν πιστεύω ότι έχει πίστη στο ρητό ”τα εν οίκω μη εν δήμω” όπως λέει ο ίδιος. Πρωί πρωί έσπευσε ως συνηθίζει να λασπολογησει τον Αρχιδιαιτητή του!! Δεν ξέχασε να υπενθυμίσει σημερα ότι δέχεται το τελευταίο εικοσαήμερο, χθες μέσω του Κου Καραμολεγκου ήταν δεκαπενθήμερο, λάσπη .

Τα εν οίκω μη εν δήμω σημαίνει, φωνάζω τον Αρχιδιαιτητή στο ΔΣ και αφού έχω κατι σίγουρο τον αντικαθιστώ! Προφανώς δεν πέρασε μετα τα χθεσινά εύκολη νύχτα .Δεν εξηγείται πως ξύπνησε πρωί πρωί και άρχισε τις συκοφαντίες!! Τι σενάρια!! Ούτε ο ΦΏΣΚΟΛΟΣ!! Θλιβερό!! Τι φαντασιώσεις!!

Ανακάλυψε συμμετοχή του Αρχιδιαιτητή του σε αγωγή που έχει κάνει ο σύνδεσμος διαιτητών για τα παρανόμως κρατούμενα ποσοστά . Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις εισέπραξε όμως ένα ηχηρό χαστούκι από τον Πρόεδρο του συνδέσμου Κο Νταφλο που άστραψε και βρόντηξε !! Αλήθεια μετά την λασπολογία σου και το χαστούκι απάντηση από τον Κο Νταφλο μήπως η ευθιξία σου σε οδήγησε τουλάχιστον να πεις ότι έκανες λάθος, γιατί για να ζητήσεις συγγνώμη χλωμό το βλέπω! Προφανως οι ντεμεναδες στον Κο Σπαθη δεν επιασαν!! Στο ΔΣ λεει και αυτος!! Μην ψαχνεις για στηριγματα αναμεσα σε εντιμους ανθρωπους! Στην εκπομπή Δίκη της Δευτέρας ισχυρίστηκε ότι από τα παρανόμως κρατούμενα ποσοστά πληρώνονται παρατηρητές για να καλύπτουν τους αγώνες !

Εξ ου και οι παρεμβάσεις στο πλάνο των παρατηρητών! Οπότε τα παρακρατούμενα παρανόμως ποσοστά δεν φτάνουν!! Προφανώς πρέπει να ζητήσει αύξηση για να καλύπτονται όλα τα παιχνίδια! Σου παραθέτω το άρθρο (***) που αφορά την διαιτησία και είναι νόμος του κράτους!!

Αυτοί που εκδιώχθηκαν από την ΕΠΟ νύχτα, καταπατουσαν τους νόμους του κράτους με το παραμύθι του αυτοδιοίκητου!!! Αυτούς λοιπόν που εσύ ήθελες να φύγουν και τάχθηκες υπέρ της κάθαρσης τους υπηρετουσες αποδεχόμενος τις παράνομες απαιτήσεις τους !!

Δεν θυμάμαι καμιά αντίσταση σου η αντίδρασή σου!! Ακόμη και σήμερα εισπρατεις τα ποσοστά!! Δεν είδα όμως να κάνεις εφαρμογή του κανονισμού περί διαγραφών που εντέχνως προσπάθησες να το φορτώσεις στον Αρχιδιαιτητή σου!! Εκει δεν πέρασε το διαίρει και βασίλευε !! Ένας μόνο σύνδεσμος λέει ο νόμος!! Εσύ τι ακριβώς γράφεις όταν εισπρατεις τα ποσοστά στην απόδειξη;

Ο δρόμος για να ενημερωθούν όλα τα μέλη της ΕΠΣΑΝΑ είναι ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ!! Προκάλεσες τον Αρχιδιαιτητή σου να δημοσιεύσει τα στοιχεία. Την απάντηση την πήρες !!

Ένα ΔΣ ανοιχτό και είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος!! Η ΕΠΣΑΝΑ ανήκει στα Σωματεία της και όχι στον Πρόεδρο της!! Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα βρεις τον τρόπο να εκτεθείς»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΕΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΔΠΕ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

***Σύνδεσμοι διαιτητών ομαδικών αθλημάτων

1. Στην περιοχή ευθύνης κάθε αθλητικής Ένωσης μπορεί να συσταθεί ένας μόνον σύνδεσμος διαιτητών για κάθε άθλημα. Αν ο αριθμός των μελών δεν επαρκεί για τη σύσταση συνδέσμου σε μία περιφερειακή ενότητα, μπορεί να συσταθεί σύνδεσμος διαιτητών για περισσότερες της μίας περιφερειακές ενότητες της ίδιας Περιφέρειας. Μέλη των συνδέσμων διαιτητών είναι αποκλειστικά και μόνον εν ενεργεία και μη διαιτητές με δίπλωμα διαιτητή, το οποίο τους έχει χορηγηθεί από την αρμόδια ομοσπονδία διαιτητών, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ευθύνης του συνδέσμου. Ο σύνδεσμος διαιτητών είναι σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 78 επόμενα του Αστικού Κώδικα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ14 (γενν.2005)

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Σέντρα αύριο στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom