free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το ανεβασμένο Αιγάλεω κέρδισε το δυναμικό Χαλάνδρι!

Ανεβασμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του έδειξε το Αιγάλεω στο ντέρμπι της χθεσινής ημέρας, όπου και πήρε σημαντική νίκη επί του Χαλανδρίου με σκορ 1-0 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1-0

Άλλωστε για το «Σίτι» δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα και αυτό το είχαν καταλάβει καλά οι παίκτες του Κώστα Αρζένη που απέδωσαν αρκετά καλά, έχοντας τις ευκαιρίες να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

 

Όμως και το Χαλάνδρι μπήκε να παίξει ποδόσφαιρο και απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της κατηγορίας, και ότι ο Κώστας Ρούπτσος «χτίζει» κάτι καλό στα βόρεια προάστια. Μάλιστα στο Χαλάνδρι είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα τέρμα που θα τους χάριζε σημαντικό βαθμό, με κορυφαία όλων το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Θανόπουλου στο 90’ που έστειλε την μπάλα ελάχιστα μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιώρα!

 

Από εκεί και πέρα, το “χρυσό” γκολ για το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη πέτυχε στο 14′ ο Κοκκιναράς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την υπέροχη σέντρα του Περικλή Κολοβού. Μεγάλη ευκαιρία για το Χαλάνδρι στο 16′ όμως ο γκολκίπερ Γιώρας κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο στην κοντινή προβολή του Τζώρτζη. Δοκάρι είχε στο 24′ ο Κοκκιναράς, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 32′ έφυγε λίγο άουτ.

 

Στο 37′ σουτ του Βέρρα έφυγε εκτός. Στο 70′ ο Βάσος πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, καθώς θέλησε να κρεμάσει το Φανη Κατσιούλη, που ήταν εκτός εστίας, με σουτ από τη σέντρα και στο 79′ σουτ του Λούκα κατέληξε άουτ.Στο 82′ το Αιγάλεω έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρια να… καθαρίσει το ματς, όταν ο Σταύρου έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Λοϊζίδη που έκανε μια προσποίηση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Δεληθοδωρής – Σταύρογλου (πολύ καλοί και οι τρεις)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής, Ταμπάκης, Κολοβός, Αρβανίτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Τουλουβασίλης (63′ λ. τρ. Στάμος), Κοκκιναράς (49′ λ. τρ. Λοϊζίδης), Βάσος (78′ λ. τρ. Kαλογερής), Ρούσσος 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Μέρτης (46′ Σταυρόπουλος), Βέρρας, Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς (78′ Κανέλλος), Φελέκης, Καγιώργης (63′ Α. Κατσιούλης), Τσίτσαρης, Τζώρτζης.

 

Related posts

ΦΥΤΡΟΣ: Έχουν νεκρώσει τα πάντα…

Abola Team

Ό Άρης Πετρούπολης 1-0 εκτός τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Ελεύθερος από τα Πετράλωνα ο Χρήστος Ντέντια

Abola Team 3